replica rolex Acord de confidențialitate (NDA) - Avocatoo

Acord de confidențialitate (NDA)

549,00 lei

Protejează-ți afacerea și secretele tale comerciale prin încheierea unui contract de confidențialitate cu partenerii tăi. Ai o idee pe care nu vrei să o folosească și altcineva? Atunci acest contract e pentru tine.

549,00 lei

Effective Legal Workshop
Accord De confidentialitate

Descărcat de 25 ori.

Secretele și ideile tale trebuie să fie protejate în relația cu partenerii, colaboratorii și potențiali investitori

Vrei să știi că afacerea ta e în siguranță și faci tot posibilul pentru asta. Zilnic, lucrezi cu informații și date care îți permit să fii în avantaj față de concurență.
Fie că vorbim de prețuri, furnizori, termene de plată, planuri de marketing sau dezvoltare. Persoanele cu care intri în contact, indiferent că sunt angajați, colaboratori sau potențiali investitori, au acces la aceste date. Și nu ar trebui să poată să le dea mai departe.
Scris de specialiști în drept comercial și tehnologie, contractul avocatoo.ro acoperă aspectele toate aspectele la care nu te-ai fi gândit și îți oferă mecanisme de protecție reale, pe care le poți implementa. Pentru că afacerea și ideile tale trebuie să fie în siguranță, chiar dacă deal-ul tău pică sau colaborarea încetează


Ce conține documentul?

  • clauze reale, care pot fi implementate cu succes în relația cu partenerii tăi
  • instrucțiuni de completare la fiecare pas, cu exemple pe care le înțelegi
  • o gamă largă de exemple din care să alegi și la care nu te-ai fi gândit
  • posibilitatea de a-l face bilateral sau unilateral, în funcție de situație
  • mecanisme de răspundere care chiar se pot aplica
  • identificarea clară a drepturilor și obligațiilor fiecărei părți
  • abordarea ”stii ce semnezi” – fiecare pas e explicat

Ana Udriste

Avocat sef @Avocatoo

Au avut încredere în noi

Cumpără acest contract

Dă click pe ”adaugă în coș” pentru a cumpăra produsul. După ce vei finaliza plata, produsul va fi disponibil instant în contul tău și îl poți folosi imediat. Te rugăm să utilizezi un email valid, pentru a-ți putea crea un cont automat.

549,00 lei

549,00 lei


Acest document e creat special pentru tine

Pe scurt, folosești acest contract de fiecare dată când ai o relație cu cineva sau intenționezi să începi o colaborare și vrei să protejezi anumite aspecte ale afacerii.

Ți s-a spus că ideea nu poate fi protejată? Deși este adevărat, poți găsi mecanisme și alte informații care stau la baza acestei idei și pe care le poți securiza. Aici te ajută contractul de confidențialitate.

Ba da, poți obliga cealaltă parte să îți dea bani dacă încalcă contractul și divulgă sau folosește din informațiile respective. Mai mult, contractul nostru este conceput în așa fel încât să nu fie necesar să stai 2 ani să te judeci ca să obții banii respectivi.

Destul de simplu: contractul avocatoo.ro este gândit să acopere cele mai frecvente situații de divulgare și folosire a informațiilor confidențiale, inclusiv în mediul online, implementarea acestora în alte proiecte, abordarea unor concurenți etc.

Nu, contractul de confidențialitate nu trebuie semnat la notar sau cu semnătură electronică. Este suficient să fie semnat pe e-mail, de ambele părți.

Nu poți trece orice vrei tu ca informații confidențiale, acestea trebuie să fie esențiale pentru afacerea sau ideea pe care o ai. Spre exemplu, sediul social al firmei tale nu este o informație confidențială, pentru că este o informație publică. Însă furnizorii de la care te aprovizionezi sau tehnologia pe care o folosești când scrii cod, da. Inclusiv o combinație de culori poate fi considerată confidențială.

Contractul de confidențialitate nu este legat obligatoriu de un alt contract; el poate fi de sine stătător, ca anexa a unui alt contract sau inclusiv ca un act adițional, în funcție de etapa la care ești.

GDPR și datele confidențiale sunt lucruri complet diferite. Deși am putea spune că datele personale trebuie să fie în siguranță, nu înseamnă că toate datele tale sunt elemente de date personale.


Produse similareTestimoniale

Au încredere în noi 1327+ de companii, investitori și freelanceri.

Am apelat la Ana pentru deschiderea unui SRL si pot spune ca m-a ajutat sa depasesc cu usurinta birocratia din Romania, iar datorita ei am scutit niste drumuri de care nu aveam nici timp si nici chef. Comunicarea cu ea a fost de fiecare data prompta si la obiect. O sa recomand Avocatoo mai departe. Multumesc!

Rareș Șodolescu

Bitzritz Consulting SRL

Dacă este să sumarizez într-un cuvânt serviciile oferite de avocatoo.ro acel cuvânt este "recomand"! Acest lucru se datorează faptului ca suportul oferit a fost atât înainte de a înființa firma, cât și după, cu sfaturi și idei.

Mircea Zamfira

Bellator Solutions SRL

Avocatoo.ro este de incredere, personal profesionist si solutionarea problemelor in cel mai scurt timp. Sunt foarte multumita de colaborarea noastra.

Alina Creț

Trebuia sa suspend PFA-ul pe care il detin si avand in vedere situatia actuala, am cautat o solutie in care sa nu fie necesara deplasarea la institutiile statului. Procesul a fost clar si rapid. Multumesc mult!

Horațiu Rădescu

Am apelat la Avocatoo pentru depunerea declaratiei de beneficiari reali la ONRC. Totul a decurs foarte bine, prin urmare ii multumesc dnei Ana-Maria Udriste pentru profesionalism si voi apela tot la domnia sa si in 2021, pentru o noua depunere.

Vasile Mitrea

Am participat la workshop-ul de GDPR & HR. Am primit informatii concrete si foarte clare, cu exemple de situatii prin care sa intelegem foarte bine informatia. Ana mi-a placut foarte mult ca trainer pentru ca a fost foarte deschisa cu noi , participantii si a raspuns absolut tuturor intrebarilor noastre. Multumesc Ana. 😊

Rodica M.

Am solicitat mai multe oferte, insa am realizat ca in acest domeniu este necesar un partener cu experienta. Recomand echipa avocatoo.ro!

Constantinescu Dragoș

Am lucrat cu Ana/Avocatoo atat pentru deschiderea firmei, cat si punctual, in diferite etape ale businessului si de fiecare data am avut parte de sfaturi juridice pertinente, care m-au ajutat sa iau cele mai bune decizii si sa ajung astazi sa-mi manageriez afacerea stiind ca in spatele ei se afla expertiza juridica necesara

Evelina Vrânceau

CEO, One Star Digital

Ana-Maria Udriste este genul de persoana pe care trebuie sa ai alaturi de tine atunci cand pornesti pe calea business-ului. Nu doar ca iti asigura linistea in orice lucru juridic, dar te linisteste cu cele mai simple raspunsuri la cele mai complicate intrebari.

Robert Katai

Podcastul lui Katai

Avocatoo m-a ajutat cu depunerea declarațiilor online pentru 5 companii și am făcut 1 singur drum la notar. Aveam toate documentele perfecte și s-a admis din prima!

Jean Ilie

Avocatoo.ro m-a ajutat să modific sediul social al firmei în 3 zile, iar singurul drum pe care l-am făcut a fost la notar și la bancă. Eu doar am trimis documentele pe mail și ei s-au ocupat de tot

Marius

Smart Solutions 4 Sales & Services SRL