replica rolex Contract acordare licență software - Avocatoo

Contract acordare licență software

1.899,00 lei

Ai făcut un program și vrei să îl dai mai departe clienților să-l folosească pe bază de licență? Ai găsit contractul potrivit; și e scris în favoarea ta.

1.899,00 lei

Effective Legal Workshop
Acordare licență software

Descărcat de 12 ori.

Licența este din nou la modă. Subscription-based, SaaS sau licențiere simplă? Orice ai alege, ești acoperit.

Ai petrecut sute de ore pentru crearea acelui program și ești gata să-l oferi clienților. Nu te grăbi să semnezi un contract găsit pe internet. Vrei să faci impresie bună potențialilor clienți și să le câștigi încrederea. Un contract bine scris face parte din procesul de vânzare.

Creația ta trebuie să fie protejată și plătită la adevărata ei valoare. Să nu te expui unor modificări de software nepermise, să ți se ceară să ”refaci” o bucată care nu era în contract sau să acorzi acces mai multor persoane decât ai vrea.

Scris de specialiști în drept comercial și tehnologie, contractul avocatoo.ro acoperă aspectele toate aspectele la care nu te-ai fi gândit și îți oferă mecanisme de protecție reale, pe care le poți implementa. Pentru că afacerea și ideile tale trebuie să fie în siguranță, chiar dacă deal-ul tău pică sau colaborarea încetează.

Ce conține documentul?

  • clauze reale, care pot fi implementate cu succes în relația cu partenerii tăi
  • specificații clare pentru livrarea software-ului, testele de acceptare, refacere de cod și manipulare neautorizată
  • instrucțiuni de completare la fiecare pas, cu exemple pe care le înțelegi
  • o gamă largă de exemple din care să alegi și la care nu te-ai fi gândit
  • posibilitatea de a-l modifica în subscription-based, SaaS sau orice alt model
  • mecanisme de răspundere care chiar se pot aplica
  • identificarea clară a drepturilor și obligațiilor fiecărei părți
  • abordarea ”stii ce semnezi” – fiecare pas e explicat

Ana Udriste

Avocat sef @Avocatoo

Au avut încredere în noi

Cumpără acest contract

Dă click pe ”adaugă în coș” pentru a cumpăra produsul. După ce vei finaliza plata, produsul va fi disponibil instant în contul tău și îl poți folosi imediat. Te rugăm să utilizezi un email valid, pentru a-ți putea crea un cont automat.

1.899,00 lei

1.899,00 lei

Acest document e creat special pentru tine

Pe scurt, folosești acest contract de fiecare dată când vrei să dai cuiva să folosească software-ul pe care l-ai dezvoltat, fără să-l vinzi cu totul.

Poți da cu licență orice software pe care l-ai dezvoltat și asupra căruia ai acest drept.

Da, contractul nostru te acoperă pentru că specifică în mod concret care sunt specificațiile asupra cărora cădeți de acord.

Destul de simplu: contractul avocatoo.ro este gândit sub formă de teste de acceptare și teste finale. Dacă software-ul trece de aceste teste, înseamnă că este respectat.

Da, poți specifica în mod concret câți utilizatori pot folosi programul și în ce condiții.

Ne-am gândit și la aspectul ăsta. De aceea am reglementat în mod expres ce înseamnă autorizare nepermisă asupra codului și când nu mai răspunzi tu dacă ceva nu merge.

Depinde. Ai posibilitatea să oferi și mentenanță în cadrul contractului de licență.

Da, contractul are integrate și clauze GDPR, modificate după ultimele decizii ale autorităților.

Produse similare

Testimoniale

Au încredere în noi 1327+ de companii, investitori și freelanceri.

Am apelat la Ana pentru deschiderea unui SRL si pot spune ca m-a ajutat sa depasesc cu usurinta birocratia din Romania, iar datorita ei am scutit niste drumuri de care nu aveam nici timp si nici chef. Comunicarea cu ea a fost de fiecare data prompta si la obiect. O sa recomand Avocatoo mai departe. Multumesc!

Rareș Șodolescu

Bitzritz Consulting SRL

Dacă este să sumarizez într-un cuvânt serviciile oferite de avocatoo.ro acel cuvânt este "recomand"! Acest lucru se datorează faptului ca suportul oferit a fost atât înainte de a înființa firma, cât și după, cu sfaturi și idei.

Mircea Zamfira

Bellator Solutions SRL

Avocatoo.ro este de incredere, personal profesionist si solutionarea problemelor in cel mai scurt timp. Sunt foarte multumita de colaborarea noastra.

Alina Creț

Trebuia sa suspend PFA-ul pe care il detin si avand in vedere situatia actuala, am cautat o solutie in care sa nu fie necesara deplasarea la institutiile statului. Procesul a fost clar si rapid. Multumesc mult!

Horațiu Rădescu

Am apelat la Avocatoo pentru depunerea declaratiei de beneficiari reali la ONRC. Totul a decurs foarte bine, prin urmare ii multumesc dnei Ana-Maria Udriste pentru profesionalism si voi apela tot la domnia sa si in 2021, pentru o noua depunere.

Vasile Mitrea

Am participat la workshop-ul de GDPR & HR. Am primit informatii concrete si foarte clare, cu exemple de situatii prin care sa intelegem foarte bine informatia. Ana mi-a placut foarte mult ca trainer pentru ca a fost foarte deschisa cu noi , participantii si a raspuns absolut tuturor intrebarilor noastre. Multumesc Ana. 😊

Rodica M.

Am solicitat mai multe oferte, insa am realizat ca in acest domeniu este necesar un partener cu experienta. Recomand echipa avocatoo.ro!

Constantinescu Dragoș

Am lucrat cu Ana/Avocatoo atat pentru deschiderea firmei, cat si punctual, in diferite etape ale businessului si de fiecare data am avut parte de sfaturi juridice pertinente, care m-au ajutat sa iau cele mai bune decizii si sa ajung astazi sa-mi manageriez afacerea stiind ca in spatele ei se afla expertiza juridica necesara

Evelina Vrânceau

CEO, One Star Digital

Ana-Maria Udriste este genul de persoana pe care trebuie sa ai alaturi de tine atunci cand pornesti pe calea business-ului. Nu doar ca iti asigura linistea in orice lucru juridic, dar te linisteste cu cele mai simple raspunsuri la cele mai complicate intrebari.

Robert Katai

Podcastul lui Katai

Avocatoo m-a ajutat cu depunerea declarațiilor online pentru 5 companii și am făcut 1 singur drum la notar. Aveam toate documentele perfecte și s-a admis din prima!

Jean Ilie

Avocatoo.ro m-a ajutat să modific sediul social al firmei în 3 zile, iar singurul drum pe care l-am făcut a fost la notar și la bancă. Eu doar am trimis documentele pe mail și ei s-au ocupat de tot

Marius

Smart Solutions 4 Sales & Services SRL