14

Ai un PFA și îți schimbi buletinul? Nu uita să modifici și la Registrul Comerțului.

2 minute • Ana-Maria Udriste • 25 iunie 2019


Să ne schimbăm buletinul este o operațiune cât se poate de normală – fie atunci când expiră, fie când ne schimbăm numele (ca urmare a căsătoriei, divorțului, adopției sau … schimbării pe cale administrativă). Însă de cele mai multe ori uităm să facem și operațiunea de actualizare a acestor date la autoritățile/instituțiile cu care lucrăm frecvent (precum banca) sau la Registrul Comerțului.

Și ne trezim că avem nevoie de un certificat constatator pe undeva (cum ar fi la ANAF) și ne apar datele vechi din buletin. Ceea ce înseamnă încă un drum, timp pierdut și toate cele.

Ca să eviți aceste situații, iată ce trebuie să faci.

Documente necesare

  1. Documentul din care să reiasă noile date de identificare (buletin/pașaport);
  2. Cererea de înregistrare la Registrul Comerțului  – o găsești în format editabil aici: Cerere inregistrare modificari PFA ONRC.

În general te costă puțin, pe la 10 lei (mai mult te costă drumul până acolo dus-întors, de aceea e mai bine să apelezi la persoane care fac fie în mod frecvent, fie online).

Cum te putem ajuta?

Ne ocupăm să-ți modificăm datele de identificare oriunde în țară, online, fără deplasări inutile. Redactăm documentația, oferim consultanță gratuită și urmărim tot procesul.

Află mai multe aici.

Un răspuns

  1. Buna.Am un pfa pe o adresa.Am schimbat buletinul, din oras la sat-acelasi judet. Trebuie facut si schimbat ceva pentru PFA?daca da..care sunt pasii ce trebuie sa ii urmez.Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *