carti dezvoltare personala 2020

Carti de dezvoltare personala pe care sa le citesti in 2020

4 minute • Ana-Maria Udriste • 07 ianuarie 2020


Desi trendul cartilor de dezvoltare personala a cunoscut o ascensiune fulminanta in ultimii ani, cartile care chiar au ceva de zis sunt destul de putine.

De aceea am facut o lista cu cartile “pe bune”, care vad dincolo de “cum sa faci 1 milion de euro fiind pe pace cu tine”. Iar pe elefant le gasesti pe majoritatea in campanie promotionala cu reducere de 50%, aici.

Tu ce cărți vrei să citești anul asta?

Elefant.ro are campanie cu reduceri de peste 50% la majoritatea cartilor mentionate in articol. Dand click pe link-urile de mai sus, primim un comision si ne sustii activitatea curenta. Pe tine nu te costa nimic, iar noi ne facem treaba in continuare.

Nu vrei sa cumperi cartile si esti student la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti? Le poti imprumuta de la Bookster, in baza parteneriatului pe care il avem si sa le citesti gratis. Afla cum aici.

Poza de The Lazy Artist Gallery pe Pexels

Un răspuns

  1. Dar ce spuneți de Haralamb, de Constantin Boraciu, o carte surprinzătoare de literatură pură și dura? Căutați cartea și vorbim după aceea,doar atât vreau sa va spun că e patra oară când o citesc și încă mai am de descoperit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *