concert regal fundatia margareta

Concertul Regal Caritabil – Impresii

3 minute • Raluca Dumitrascu • 17 ianuarie 2020


Anul acesta am fost prezenți la Concertul Regal organizat în data de 25 octombrie la Ateneul Român de Fundația Regală Margareta a României și vrem să împărtășim cu voi experiența noastră.

Maria Casapu:

Ca experiență, Concertul Regal la care am participat a fost o adevărată experiență de viață, deoarece , pentru prima oară în ultimii ani am asistat la un concert interpretat perfect, am avut ocazia de a vedea niște profesioniști adevărați in domeniu care își aduc aportul pentru a face bine.

Scopul a fost in sine unul superb, fiindcă, din păcate, în societatea actuală nu se mai promovează tinerele talente și valori, iar țelul acestui concert tocmai acesta a fost, sprijinirea tinerelor talente care nu au posibilitatea de a se promova sau a se face cunoscuți.

Atmosfera a fost una relaxantă și plină de emoție, deoarece artiștii care au urcat pe scena au transmis bucuria și dragostea pentru ceea ce fac, lucru care s-a transmis și a ajuns la public. Atât soprana, cât și tenorul care au urcat pe scena au avut niște momente de gală încununate cu ropote de aplauze și extazul publicului. Orchestra a interpretat piesele la înălțime, fiind de departe o interpretare perfectă și plină de profesionalism.”

Andrada Mocanu:

Pentru mine Concertul regal a fost o experiență frumoasă. Nu pot să zic că frecventez astfel de evenimente atât de des pe cât mi-aș dori, dar acesta în mod cert a fost un eveniment reușit. Cei doi interpreți, Cellia Costea și Teodor Ilincăi, precum și dirijorul Gabriel Bebeșelea și Orchestra Română de Tineret au realizat un program artistic de calitate. Atât locația, cât și repertoriul ales și atmosfera creată de public au imprimat evenimentului clasă și eleganță.

Nu poate decât să mă bucure faptul că România are niște tineri atât de talentați care sunt susținuți în activitatea lor prin astfel de evenimente și prin sprijinul acordat de Fundația Regală Margareta a României. Astfel de evenimente în care poți vedea încununarea muncii acestor tineri îți oferă un sentiment de mândrie, că ești român ca și ei și că există în continuare mulți tineri talentați care realizează performanță, în ciuda unei susțineri deficitare din partea statului.

Raluca Dumitrașcu:

Vreau să încep spunând că a fost o deosebită plăcere să particip la acest eveniment. Așa cum v-am povestit în articolul acesta, am avut și anul anterior ocazia să particip la Concertul Regal, iar anul acesta m-am reîntors cu drag.

Despre eveniment pot spune doar cuvinte frumoase – minuțioasa organizare se poate observa de cum urci treptele Ateneului, reprezentația tinerilor artiști îți taie răsuflarea, iar scopul este unul cu adevărat minunat. Sprijinirea tinerelor talente pe această cale, prin înființarea unei fundații și strângerea de fonduri la un astfel de eveniment, ne oferă tuturor posibilitatea să contribuim și, de asemenea, o experiență de neuitat.

Cu speranța că relatările noastre vă vor determina ca în viitor să vă doriți să participați la acest eveniment, vrem să vă reamintim că în fiecare an pe data de 25 octombrie la Ateneul Român se organizează Concertul Regal prin grija Fundației Regale Margareta a României, eveniment destinat strângerii de fonduri pentru copiii talentați care doresc să urmeze o carieră artistică. Am detaliat totul despre acest eveniment în acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *