Join us on June 4TH, 2019 at 11 AM

Connect with customer in a new way

Business plan lean startup holy grail disruptive. Crowdfunding beta prototype gen-z incubator niche market.

200,00 lei

200,00 lei

Ana Udriste

Avocat Șef @ Avocatoo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris auctor elit ac dolor tincidunt malesuada. Aenean vel varius mi. Nullam non eros vitae velit iaculis tristique ac at neque. Pellentesque velit risus, posuere ac purus et, auctor ornare nibh. In iaculis felis non congue scelerisque. Curabitur porta nibh massa, nec rutrum eros tempus sit amet.

Au avut încredere în noi

What you’ll learn

Feature 1

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat .

Feature 2

Duis irure dolor in reprehenderit in velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Feature 3

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Descarcă o resursă

Optimizează-ți afacerea și adapteaz-o la noul peisaj!
Peste 70% din companii au probleme financiare.
Pandemia COVID-19 a lovit companiile, indiferent de mărime.
Cel mai important este este lipsa lichidităților.
Iar contractele există în continuare și nu mai pot fi executate:

 • nu mai poți plăti furnizorii
 • nu mai poți plăti chiria
 • nu mai poț plăti salariile
 • lipsa clienților
 • activitatea suspendată prin lege
 • ești forțat să trimiți oamenii în șomaj tehnic
 • nu mai ai marfă de vândut sau ai rămas cu stocuri
 • nu ai cashflow
Recomandări pentru munca de acasă în siguranță
Descarca resursa

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

200,00 lei

200,00 lei

FAQ’S

 • este definitivă
 • dacă mai vrei să mai ții PFA, poate fi o variantă mai bună să suspenzi activitatea pentru maxim 3 ani

299 lei onorariul nostru + 10 lei taxele la Registrul Comerțului.

 • certificatul de înmatriculare + certificatul constatator ale PFA-ului
 • buletinul/pașaportul titularului
 • să ne spui data de la care vrei să radiezi PFA-ul

3 zile de la momentul depunerii dosarului la Registrul Comerțului, dacă nu apar motive de amânare din partea lor.

Testimoniale

Au încredere în noi 1327+ de companii, investitori și freelanceri.

Am apelat la Ana pentru deschiderea unui SRL si pot spune ca m-a ajutat sa depasesc cu usurinta birocratia din Romania, iar datorita ei am scutit niste drumuri de care nu aveam nici timp si nici chef. Comunicarea cu ea a fost de fiecare data prompta si la obiect. O sa recomand Avocatoo mai departe. Multumesc!

Rareș Șodolescu

Bitzritz Consulting SRL

Dacă este să sumarizez într-un cuvânt serviciile oferite de avocatoo.ro acel cuvânt este "recomand"! Acest lucru se datorează faptului ca suportul oferit a fost atât înainte de a înființa firma, cât și după, cu sfaturi și idei.

Mircea Zamfira

Bellator Solutions SRL

Avocatoo.ro este de incredere, personal profesionist si solutionarea problemelor in cel mai scurt timp. Sunt foarte multumita de colaborarea noastra.

Alina Creț

Trebuia sa suspend PFA-ul pe care il detin si avand in vedere situatia actuala, am cautat o solutie in care sa nu fie necesara deplasarea la institutiile statului. Procesul a fost clar si rapid. Multumesc mult!

Horațiu Rădescu

Am apelat la Avocatoo pentru depunerea declaratiei de beneficiari reali la ONRC. Totul a decurs foarte bine, prin urmare ii multumesc dnei Ana-Maria Udriste pentru profesionalism si voi apela tot la domnia sa si in 2021, pentru o noua depunere.

Vasile Mitrea

Am participat la workshop-ul de GDPR & HR. Am primit informatii concrete si foarte clare, cu exemple de situatii prin care sa intelegem foarte bine informatia. Ana mi-a placut foarte mult ca trainer pentru ca a fost foarte deschisa cu noi , participantii si a raspuns absolut tuturor intrebarilor noastre. Multumesc Ana. 😊

Rodica M.

Am solicitat mai multe oferte, insa am realizat ca in acest domeniu este necesar un partener cu experienta. Recomand echipa avocatoo.ro!

Constantinescu Dragoș

Am lucrat cu Ana/Avocatoo atat pentru deschiderea firmei, cat si punctual, in diferite etape ale businessului si de fiecare data am avut parte de sfaturi juridice pertinente, care m-au ajutat sa iau cele mai bune decizii si sa ajung astazi sa-mi manageriez afacerea stiind ca in spatele ei se afla expertiza juridica necesara

Evelina Vrânceau

CEO, One Star Digital

Ana-Maria Udriste este genul de persoana pe care trebuie sa ai alaturi de tine atunci cand pornesti pe calea business-ului. Nu doar ca iti asigura linistea in orice lucru juridic, dar te linisteste cu cele mai simple raspunsuri la cele mai complicate intrebari.

Robert Katai

Podcastul lui Katai

Avocatoo m-a ajutat cu depunerea declarațiilor online pentru 5 companii și am făcut 1 singur drum la notar. Aveam toate documentele perfecte și s-a admis din prima!

Jean Ilie

Avocatoo.ro m-a ajutat să modific sediul social al firmei în 3 zile, iar singurul drum pe care l-am făcut a fost la notar și la bancă. Eu doar am trimis documentele pe mail și ei s-au ocupat de tot

Marius

Smart Solutions 4 Sales & Services SRL