replica rolex Afacerea ta din online trebuie protejată și offline

Afacerea ta din online trebuie protejată și offline

Afacerea ta din mediul online are în spate o întreagă structură: personal angajat, colaboratori, furnizori și prestatori de servicii. Toate aceste relații presupun contracte pe care trebuie să le închei și norme de respectat, de la un contract de muncă până la cel de închiriere a spațiului sau dezvoltarea unei aplicații.

Indiferent că ești o companie mare sau ai 0 angajați, ai probleme punctuale care au nevoie de răspunsuri.

Au avut încredere în noi

De ce să alegi consultanța oferită de avocatoo.ro?

Vei economisi luni de zile, timp pe care ar trebui să-l aloci ca să înțelegi cum să construiești o afacerea și cum să o protejezi pe termen lung. Vorbim în limbaj natural, nu în ”legaleză”, ca să știi ce ai de făcut.

Ne facem temele

Știm ce înseamnă o afacere de zi cu zi, de la contractele pe care le semnezi cu partenerii comerciali, la contracte de muncă, decizii, notificări, somații. Atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Îți explicăm ce facem

Facem mai mult decât să-ți punem un document în brațe și pe care să-l semnezi foaie cu foaie. Discutăm și îți explicăm ce trebuie să faci ca să fii în siguranță. Și de ce. Pe stilul WYSIWYG, că doar am spus că suntem digitalizați.

Îți concepem documentele

Te ajutăm să devii conform regulilor și îți atingi scopurile, pentru ca tu știi cel mai bine afacerea ta, noi venim să te ajutăm. Stabilim de la început ce vrei să afli, iar noi personalizăm serviciile pentru ca tu să obții maximum de beneficii.

Tai costurile

Ne poți povesti și despre aventurile animalului tău de companie, pentru că nu facturăm la minut, ci doar ceea ce am muncit efectiv.

Vorbim din experiență

Oferim consultanță pentru zeci de companii, lideri de piață pe segmentul în care activează și înțelegem activitățile curente, precum și problemele care pot apărea.

Te informăm periodic

Beneficiezi de training și informări constante pentru angajați și persoanele din board-ul de conducere al companiei.

Afacerea în off-line e la fel de importantă ca cea din online

Nu toate afacerile sunt în mediul online; o mare parte din ele au doar un site de prezentare, dar totul se întâmplă în spate: consultanță, construcții, intermediere, prestării servicii diverse, HoReCa, agenții de turism.

E important să ai contractele cât mai bine puse la punct pentru a evita amenzi sau situații neplăcute, care te pot costa afacerea.

Îți analizăm și rezolvăm problema din ambele perspective: a antreprenorului care vrea să îi meargă afacerea și să aibă clienți mulțumiți și a avocatului care caută o soluție cât mai bună pentru clientul său. Minimizarea riscurilor prin maximizarea proceselor de afaceri.

Fie că ești o agenție de marketing, freelancer, organizezi evenimente, ai angajați, prelucrezi date personale sau ai o problemă și cauți rezolvare, te ajutăm să economisești săptămâni întregi în care ai senzația că ești într-o situație fără ieșire. Contactează-ne și hai să lucrăm împreună!

Te ajutăm cu identificarea riscurilor și conformitatea afacerii tale

Îți explicăm care sunt aspectele de care ar trebui să ții cont în cadrul afacerii tale. Fiecare afacere este diferită și e important să înțelegem ce urmărești ca să adaptăm mecanismele juridice pentru tine.

Personalizăm procesul de conformare și creăm un cadru aplicabil afacerii tale, pentru că tu știi cel mai bine ce se întâmplă intern și care sunt planurile de viitor, noi venim să te ajutăm.

Privim afacerea din toate unghiurile.

Ca să nu ne scape nimic. Protejarea afacerii este un proces dinamic și complex, la care nu te gândești de multe ori. Abordăm problema din perspectivă juridică, fiscală, comercială, de management și ne gândim la impactul pe termen lung, nu doar la un document pe care îl vei semna mâine.

Ce facem?

Consultanță

Primești consultanță și îndrumare de la specialiști cu experiență practică în segmentul tău de activitate și urmărim să rezolvăm o problemă, nu să te încurcăm.

Training

Beneficiezi de training și informări constante pentru angajați și persoanele din board-ul de conducere al companiei.

Webinarii aplicate problemelor tale

E dificil să aduni toată echipa într-un loc pentru a discuta o problemă. La avocatoo.ro, concepem webinarii special pentru afacerea ta, pe care le poate accesa oricine, oricând.

Consultanță online

Suntem la un click distanță de tine, iar atunci când apare o problemă, o remediem în cel mai scurt timp, de oriunde ai fi.

Întrebările tale cele mai apăsătoare când vine vorba de consultanță juridică

Afacerea ta este diferită și de multe ori sunt aspecte la care nu te-ai fi gândit și trebuie să găsim o soluție ”out of the box”, pe care să o poți aplica în concret. Documentele de pe internet, pe care le găsești gratis, de multe ori nici nu sunt actualizate cu ultimele reglementări.

Da, poți veni la noi cu o problemă punctuală pe care o ai și căreia îi cauți o rezolvare. Poate fi un contract pe care vrei să-l implementezi, un mecanism de bonusare, o aplicație pe care vrei să o dezvolți sau o decizie a asociaților de care vrei să fii sigur că e făcută cum trebuie.

Ba da, la bază tot termeni juridici avem, că nu putem să renunțăm la ei, deși ne-am dori. Ne-am obișnuit să scriem în limbaj natural, pe care îl folosești și îl înțelegi, ca să știi ce semnezi.

Da, revizuim și contractele pe care le ai sau pe care le primești de la partenerii tăi, după ce stabilim exact care sunt nevoile tale și cum trebuie să le adaptăm.

Nu o să putem obține cel mai bun preț pentru tine când te duci la bazar, dar vom găsi împreună cea mai bună soluție în funcție de obiectivele pe care le urmărești. Mergem pe principiul că nu trebuie să câștigi fiecare bătălie, ci per ansamblu să clădești sigur o afacere.

Testimoniale

Au încredere în noi 1327+ de companii, investitori și freelanceri.

Am apelat la Ana pentru deschiderea unui SRL si pot spune ca m-a ajutat sa depasesc cu usurinta birocratia din Romania, iar datorita ei am scutit niste drumuri de care nu aveam nici timp si nici chef. Comunicarea cu ea a fost de fiecare data prompta si la obiect. O sa recomand Avocatoo mai departe. Multumesc!

Rareș Șodolescu

Bitzritz Consulting SRL

Dacă este să sumarizez într-un cuvânt serviciile oferite de avocatoo.ro acel cuvânt este "recomand"! Acest lucru se datorează faptului ca suportul oferit a fost atât înainte de a înființa firma, cât și după, cu sfaturi și idei.

Mircea Zamfira

Bellator Solutions SRL

Avocatoo.ro este de incredere, personal profesionist si solutionarea problemelor in cel mai scurt timp. Sunt foarte multumita de colaborarea noastra.

Alina Creț

Trebuia sa suspend PFA-ul pe care il detin si avand in vedere situatia actuala, am cautat o solutie in care sa nu fie necesara deplasarea la institutiile statului. Procesul a fost clar si rapid. Multumesc mult!

Horațiu Rădescu

Am apelat la Avocatoo pentru depunerea declaratiei de beneficiari reali la ONRC. Totul a decurs foarte bine, prin urmare ii multumesc dnei Ana-Maria Udriste pentru profesionalism si voi apela tot la domnia sa si in 2021, pentru o noua depunere.

Vasile Mitrea

Am participat la workshop-ul de GDPR & HR. Am primit informatii concrete si foarte clare, cu exemple de situatii prin care sa intelegem foarte bine informatia. Ana mi-a placut foarte mult ca trainer pentru ca a fost foarte deschisa cu noi , participantii si a raspuns absolut tuturor intrebarilor noastre. Multumesc Ana. 😊

Rodica M.

Am solicitat mai multe oferte, insa am realizat ca in acest domeniu este necesar un partener cu experienta. Recomand echipa avocatoo.ro!

Constantinescu Dragoș

Am lucrat cu Ana/Avocatoo atat pentru deschiderea firmei, cat si punctual, in diferite etape ale businessului si de fiecare data am avut parte de sfaturi juridice pertinente, care m-au ajutat sa iau cele mai bune decizii si sa ajung astazi sa-mi manageriez afacerea stiind ca in spatele ei se afla expertiza juridica necesara

Evelina Vrânceau

CEO, One Star Digital

Ana-Maria Udriste este genul de persoana pe care trebuie sa ai alaturi de tine atunci cand pornesti pe calea business-ului. Nu doar ca iti asigura linistea in orice lucru juridic, dar te linisteste cu cele mai simple raspunsuri la cele mai complicate intrebari.

Robert Katai

Podcastul lui Katai

Avocatoo m-a ajutat cu depunerea declarațiilor online pentru 5 companii și am făcut 1 singur drum la notar. Aveam toate documentele perfecte și s-a admis din prima!

Jean Ilie

Avocatoo.ro m-a ajutat să modific sediul social al firmei în 3 zile, iar singurul drum pe care l-am făcut a fost la notar și la bancă. Eu doar am trimis documentele pe mail și ei s-au ocupat de tot

Marius

Smart Solutions 4 Sales & Services SRL

Ultimele Articole pe această temă

reputația în mediul online
social media corporație
nu da send reguli de scriere în secolul 21
Yellow Triangle Icon Blue Donut Icon Blue Donut Icon

Completează formularul de mai jos

Îți prelucrăm datele personale conform politicii noastre de prelucrare. Nu spamăm și te poți dezabona oricând de la newsletterul avocatoo.ro.