replica rolex Protejează-ți afacerea în social media

Protejează-ți afacerea în social media

Promovarea în social media este un ”must-have” al zilelor noastre. Social media este un element important în activitatea de marketing a unei companii și vitală pentru păstrarea reputației afacerii tale.

Oferim consultanță companiilor, agențiilor de marketing și influencerilor pentru a adera la standardele și rigorile juridice. Iar conturile tale de social media vor fi pe mâini sigure.

Au avut încredere în noi

De ce să alegi consultanța oferită de avocatoo.ro?

Vei economisi luni de zile, timp pe care ar trebui să-l aloci ca să înțelegi cum funcționează social media, mecanismele pe care le ai la dispoziție și cum să te protejezi în mediul online.

Ne facem temele

Știm care sunt standardele în domeniul on-line, cum se partajează conturile pe social media, cine răspunde pentru conținutul publicat și ce reguli trebuie respectate. Scriem constant despre problemele care apar în relația brand – agenție – influenceri și le abordăm din perspectivă juridică.

Îți explicăm ce facem

Facem mai mult decât să-ți punem un document în brațe și pe care să-l semnezi foaie cu foaie. Discutăm și îți explicăm ce trebuie să faci ca să fii în siguranță. Și de ce. Pe stilul WYSIWYG, că doar am spus că suntem digitalizați.

Îți concepem documentele

Te ajutăm cu implementarea & monitorizarea politicilor și mecanismelor de social media, pentru ca tu știi cel mai bine afacerea ta, noi venim să te ajutăm.

Tai costurile

Ne poți povesti și despre aventurile animalului tău de companie, pentru că nu facturăm la minut, ci doar ceea ce am muncit efectiv.

Vorbim din experiență

La rândul nostru facem marketing pe social media: de la marketing afiliat până la influencer marketing.

Te informăm periodic

Beneficiezi de training și informări constante pentru angajați și persoanele din board-ul de conducere al companiei.

De ce ar trebui să-ți pese de activitatea companiei tale pe social media?

Imaginează-ți cum ar fi să pierzi accesul la contul tău de pe Facebook în 2 minute, pentru că ai dat mai departe username-ul și parola în loc să oferi un cont separat pentru promovare.

Sau să-ți asociezi imaginea companiei cu un influencer care publică materiale ce nu sunt în linie cu viziunea și valorile tale, iar consumatorii să dea review-uri negative de 1*, care se indexează și apar pe internet la prima căutare.

Poate că un angajat postează pe social media opinii care contravin politicii companiei, iar aceste afirmații vor fi preluate de presă.

Reputația companiei tale pe social media este vitală. Protejeaz-o.

Te ajutăm cu identificarea riscurilor și conformitatea afacerii tale

Îți explicăm cum funcționează social media și care sunt ultimele aspecte juridice de care trebuie să ții cont. Identificăm riscurile pe care le ai în afacere și cum le poți diminua. Lucrăm împreună cu tine pe implementare & conformare și căutăm împreună optimizarea proceselor pe care le derulezi, ținând cont de nevoile tale.

Personalizăm procesul de conformare și creăm un cadru aplicabil afacerii tale, pentru că tu știi cel mai bine ce se întâmplă intern și care sunt planurile de viitor, noi venim să te ajutăm.

Privim social media din toate unghiurile.

Ca să nu ne scape nimic. Protejarea afacerii pe social media este un proces dinamic. Apar constant noi tehnici de promovare și instrumente de marketing, iar autoritățile în domeniu emit continuu recomandări noi.

Protejarea afacerii pe social media nu înseamnă doar un set de documente legale. Este un sistem complex, pe care trebuie să-l integrezi în cultura organizațională. Iar noi contribuim activ.

Ce facem?

Consultanță cu privire la problemele din marketing & publicitate

Primești consultanță și îndrumare în domeniu și urmărim să rezolvăm o problemă, nu să te încurcăm.

Ne concentrăm în special pe:

  • colaborarea cu agențiile și influencerii
  • crearea conținutului din online (blog, postări, video etc.)
  • respectarea standardelor din industria de advertising
  • gestionarea comentariilor și postărilor negative într-o manieră pragmatică
Training pentru angajații și colaboratorii companiei

Te ajutăm să implementezi politici practice pe social media și oferim training privind cele mai bune practici ca să-ți protejezi brandul. Angajații și colaboratorii tăi vor avea o viziune clară asupra așteptărilor companiei privind:

  • cum ar trebui să fie instruiți angajații privind postările pe social media
  • ce tipuri de postări pot angajații să facă
  • minimizarea riscurilor de a furniza informații critice privind businessul
  • cine deține conturile de social media, cum se face accesul, cine este responsabil de contacte și conexiuni
  • confidențialitate, NDA-uri și informații critice privind afacerea
Gestionarea relației companie – agenție – influenceri

Brandul tău trebuie protejat în mediul online și începe de la colaborarea pe care o ai cu agenția de marketing: cum dai acces la conturi, ce postări trebuie aprobate, cine este responsabil pentru conținutul creat, cum se gestionează bugetele de marketing etc.

Dacă alegi să lucrezi cu influenceri, trebuie să stabilești clar viziunea companiei și să te asiguri că valorile tale sunt promovate corect în mediul online. Noi venim să te ajutăm pe tot acest circuit și găsim soluții optime pentru a-ți proteja afacerea în social media, de ambele baricade.

Monitorizare

Suntem la un click distanță și vedem când se întâmplă ceva suspect sau care ar putea dăuna afacerii tale și intervenim la timp.

Întrebările cele mai apăsătoare când vine vorba de social media

Tu răspunzi ca brand în fața clienților tăi dacă acel conținut nu este conform standardelor, încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau conține informații neadevărate. Ulterior, poți să ceri despăgubiri de la agenție, însă prejudiciul deja s-a produs.

Da, concursurile în mediul on-line au anumite reguli, în funcție de platformele pe care vrei să le faci. E foarte important să știi exact care sunt acestea, pentru că riști să ai contul suspendat. Iar regulile se modifică frecvent.

Ca influencer, trebuie să aderi la ghidul de bune practici al companiei, să ai toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului, să respecți regulile platformelor pe care publici conținutul și să ai o conduită în linie cu viziunea companiei..

Depinde foarte mult de ce scrie în contract. Poți, spre exemplu, să suspenzi serviciile pe care i le furnizezi până achită facturile. Dar nu poți să îi tai accesul la cont sau să îi schimbi parolele.

Ca agenție, este foarte important să știi să definești exact cum implementezi campaniile și pentru ce anume ceri o sumă lunară, mai ales când gestionezi banii clientului. E important să prevezi asta într-o anexă separată, de servicii.

Este foarte important să scrii în contract pentru ce anume îți asumi răspunderea și în ce condiții. Dacă ți-ai asumat o creștere a vânzărilor de X% sau un anumit target, atunci vei fi plătit doar dacă se îndeplinește acel target. Altfel, trebuie să îi explici clientului că ceea ce faci este pe termen lung.

Dacă vrei să promovezi produsele prin intermediul unui influencer, trebuie să ai un contract care să prevadă mecanisme de răspundere, modalitatea de îndeplinire a obligațiilor, conținutul care se postează și unde, modul în care trebuie comunicat mesajul etc.

Ca influencer, depinde foarte mult de tipul campaniei pentru care ești contract. Ar trebui să fii atent la drepturile de proprietate intelectuală pe care le transmiți, ce obligații de promovare ai și cum trebuie să transmiți mai departe mesajul către urmăritori, cum răspunzi pentru afirmațiile tale, dacă este cazul și cum ești plătit.

Testimoniale

Au încredere în noi 1327+ de companii, investitori și freelanceri.

Am apelat la Ana pentru deschiderea unui SRL si pot spune ca m-a ajutat sa depasesc cu usurinta birocratia din Romania, iar datorita ei am scutit niste drumuri de care nu aveam nici timp si nici chef. Comunicarea cu ea a fost de fiecare data prompta si la obiect. O sa recomand Avocatoo mai departe. Multumesc!

Rareș Șodolescu

Bitzritz Consulting SRL

Dacă este să sumarizez într-un cuvânt serviciile oferite de avocatoo.ro acel cuvânt este "recomand"! Acest lucru se datorează faptului ca suportul oferit a fost atât înainte de a înființa firma, cât și după, cu sfaturi și idei.

Mircea Zamfira

Bellator Solutions SRL

Avocatoo.ro este de incredere, personal profesionist si solutionarea problemelor in cel mai scurt timp. Sunt foarte multumita de colaborarea noastra.

Alina Creț

Trebuia sa suspend PFA-ul pe care il detin si avand in vedere situatia actuala, am cautat o solutie in care sa nu fie necesara deplasarea la institutiile statului. Procesul a fost clar si rapid. Multumesc mult!

Horațiu Rădescu

Am apelat la Avocatoo pentru depunerea declaratiei de beneficiari reali la ONRC. Totul a decurs foarte bine, prin urmare ii multumesc dnei Ana-Maria Udriste pentru profesionalism si voi apela tot la domnia sa si in 2021, pentru o noua depunere.

Vasile Mitrea

Am participat la workshop-ul de GDPR & HR. Am primit informatii concrete si foarte clare, cu exemple de situatii prin care sa intelegem foarte bine informatia. Ana mi-a placut foarte mult ca trainer pentru ca a fost foarte deschisa cu noi , participantii si a raspuns absolut tuturor intrebarilor noastre. Multumesc Ana. 😊

Rodica M.

Am solicitat mai multe oferte, insa am realizat ca in acest domeniu este necesar un partener cu experienta. Recomand echipa avocatoo.ro!

Constantinescu Dragoș

Am lucrat cu Ana/Avocatoo atat pentru deschiderea firmei, cat si punctual, in diferite etape ale businessului si de fiecare data am avut parte de sfaturi juridice pertinente, care m-au ajutat sa iau cele mai bune decizii si sa ajung astazi sa-mi manageriez afacerea stiind ca in spatele ei se afla expertiza juridica necesara

Evelina Vrânceau

CEO, One Star Digital

Ana-Maria Udriste este genul de persoana pe care trebuie sa ai alaturi de tine atunci cand pornesti pe calea business-ului. Nu doar ca iti asigura linistea in orice lucru juridic, dar te linisteste cu cele mai simple raspunsuri la cele mai complicate intrebari.

Robert Katai

Podcastul lui Katai

Avocatoo m-a ajutat cu depunerea declarațiilor online pentru 5 companii și am făcut 1 singur drum la notar. Aveam toate documentele perfecte și s-a admis din prima!

Jean Ilie

Avocatoo.ro m-a ajutat să modific sediul social al firmei în 3 zile, iar singurul drum pe care l-am făcut a fost la notar și la bancă. Eu doar am trimis documentele pe mail și ei s-au ocupat de tot

Marius

Smart Solutions 4 Sales & Services SRL

Ultimele Articole pe această temă

reputația în mediul online
social media corporație
nu da send reguli de scriere în secolul 21
Yellow Triangle Icon Blue Donut Icon Blue Donut Icon

Completează formularul de mai jos

Îți prelucrăm datele personale conform politicii noastre de prelucrare. Nu spamăm și te poți dezabona oricând de la newsletterul avocatoo.ro.