replica rolex Contract de muncă complex - Avocatoo

Contract de muncă complex

2.400,00 lei

Ai ajuns la punctul în care ai nevoie să angajezi oameni pentru a crește afacerea și vrei un contract ”bullet-proof”? Fă-o responsabil.

2.400,00 lei

Effective Legal Workshop
Cesiune domeniu web

Descărcat de 12 ori.

Să angajezi o persoană nu e așa simplu precum pare. Să te asiguri că totul e în regulă e și mai complicat.

Dacă ești printre persoanele care fuge de semnatul documentelor și caută pe internet un model de contract că oricum nu contează, nu ai ajuns bine. Găsești un model și pe site-ul ITM-ul. Dacă în schimb vrei să ai un contract care să pună bazele unei relații sănătoase cu angajatul tău, ai venit unde trebuie.

Scris de specialiști în dreptul muncii și al afacerilor, contractul avocatoo.ro acoperă toate aspectele la care nu te-ai fi gândit, precum transferul proprietății intelectuale, ce se întâmplă când angajatul pleacă din firmă și avut acces la clienți, clauze de delegare, formare profesională, abateri disciplinare etc. Pentru că afacerea ta trebuie să fie protejată și după ce relația de muncă încetează.

Ce conține documentul?

  • clauze reale, scrise conform legii, care stau la baza unei relații sincere cu angajatul tău
  • informări cu privire la prelucrarea datelor personale, termene de preaviz, clauze privind răspunderea disciplinară, abateri disciplinare, formare
  • profesională, nedenigrare, neconcurență, transfer de proprietate intelectuală.
  • drepturi și obligații clare pentru fiecare parte
  • instrucțiuni de completare la fiecare pas, cu exemple pe care le înțelegi
  • o gamă largă de exemple din care să alegi și la care nu te-ai fi gândit
  • posibilitatea de a-l modifica și de a introduce clauze specifice
  • mecanisme de răspundere care chiar se pot aplica
  • identificarea clară a drepturilor și obligațiilor fiecărei părți
  • abordarea ”stii ce semnezi” – fiecare pas e explicat

Ana Udriste

Avocat sef @Avocatoo

Au avut încredere în noi

Cumpără acest contract

Dă click pe ”adaugă în coș” pentru a cumpăra produsul. După ce vei finaliza plata, produsul va fi disponibil instant în contul tău și îl poți folosi imediat. Te rugăm să utilizezi un email valid, pentru a-ți putea crea un cont automat.

2.400,00 lei

2.400,00 lei

Acest document e creat special pentru tine

Pe scurt, folosești acest contract de fiecare dată când vrei să angajezi o persoană și vrei să îți asiguri afacerea din toate punctele de vedere.

Ca angajator, trebuie să știi pe ce picior stai în relație cu angajatul. Asta presupune să spui clar de la început ce trebuie să facă, când și cum îl plătești, cum poate fi sancționat dacă e cazul și cum încetează contractul.

Nu, ele trebuie să conțină anumite clauze obligatorii pe care le prevede legea, însă dacă vrei să-ți protejezi cu adevărat afacerea, trebuie să-l personalizezi.

Nu, dar poți să te asiguri că dacă sarcinile nu sunt îndeplinite, chiar poți să încetezi contractul.

Contractul de muncă simplu este un contract de muncă standard, care nu intră în detalii despre transferul proprietății intelectuale, neconcurență etc.

Nu, ca regulă ceea ce face un angajat, chiar și în cadrul companiei, îi aparține. Tocmai de aceea e bine să te asiguri că toate aceste drepturi îți sunt transferate.

Ne-am gândit și la aspectul ăsta și am introdus o secțiune specială privind clauzele de neconcurență și confidențialitate. Ca să te asiguri că angajatul tău nu pleacă cu baza de date.

Produse similare

Testimoniale

Au încredere în noi 1327+ de companii, investitori și freelanceri.

Am apelat la Ana pentru deschiderea unui SRL si pot spune ca m-a ajutat sa depasesc cu usurinta birocratia din Romania, iar datorita ei am scutit niste drumuri de care nu aveam nici timp si nici chef. Comunicarea cu ea a fost de fiecare data prompta si la obiect. O sa recomand Avocatoo mai departe. Multumesc!

Rareș Șodolescu

Bitzritz Consulting SRL

Dacă este să sumarizez într-un cuvânt serviciile oferite de avocatoo.ro acel cuvânt este "recomand"! Acest lucru se datorează faptului ca suportul oferit a fost atât înainte de a înființa firma, cât și după, cu sfaturi și idei.

Mircea Zamfira

Bellator Solutions SRL

Avocatoo.ro este de incredere, personal profesionist si solutionarea problemelor in cel mai scurt timp. Sunt foarte multumita de colaborarea noastra.

Alina Creț

Trebuia sa suspend PFA-ul pe care il detin si avand in vedere situatia actuala, am cautat o solutie in care sa nu fie necesara deplasarea la institutiile statului. Procesul a fost clar si rapid. Multumesc mult!

Horațiu Rădescu

Am apelat la Avocatoo pentru depunerea declaratiei de beneficiari reali la ONRC. Totul a decurs foarte bine, prin urmare ii multumesc dnei Ana-Maria Udriste pentru profesionalism si voi apela tot la domnia sa si in 2021, pentru o noua depunere.

Vasile Mitrea

Am participat la workshop-ul de GDPR & HR. Am primit informatii concrete si foarte clare, cu exemple de situatii prin care sa intelegem foarte bine informatia. Ana mi-a placut foarte mult ca trainer pentru ca a fost foarte deschisa cu noi , participantii si a raspuns absolut tuturor intrebarilor noastre. Multumesc Ana. 😊

Rodica M.

Am solicitat mai multe oferte, insa am realizat ca in acest domeniu este necesar un partener cu experienta. Recomand echipa avocatoo.ro!

Constantinescu Dragoș

Am lucrat cu Ana/Avocatoo atat pentru deschiderea firmei, cat si punctual, in diferite etape ale businessului si de fiecare data am avut parte de sfaturi juridice pertinente, care m-au ajutat sa iau cele mai bune decizii si sa ajung astazi sa-mi manageriez afacerea stiind ca in spatele ei se afla expertiza juridica necesara

Evelina Vrânceau

CEO, One Star Digital

Ana-Maria Udriste este genul de persoana pe care trebuie sa ai alaturi de tine atunci cand pornesti pe calea business-ului. Nu doar ca iti asigura linistea in orice lucru juridic, dar te linisteste cu cele mai simple raspunsuri la cele mai complicate intrebari.

Robert Katai

Podcastul lui Katai

Avocatoo m-a ajutat cu depunerea declarațiilor online pentru 5 companii și am făcut 1 singur drum la notar. Aveam toate documentele perfecte și s-a admis din prima!

Jean Ilie

Avocatoo.ro m-a ajutat să modific sediul social al firmei în 3 zile, iar singurul drum pe care l-am făcut a fost la notar și la bancă. Eu doar am trimis documentele pe mail și ei s-au ocupat de tot

Marius

Smart Solutions 4 Sales & Services SRL