replica rolex Adu un asociat nou în firmă - Avocatoo

Adu un asociat nou în firmă

1.599,00 lei

Modalitatea clasică prin care poți să aduci un asociat nou în firma ta este cea de cesiune (transfer) a părților sociale. Practic, unul sau mai mulți asociați vinde către o persoană din afara firmei un număr de părți sociale (se pot vinde chiar și toate). Dar este și cea mai anevoioasă, pentru că durează aproximativ 45 zile, întrucât presupune două etape.

Dacă vrei o variantă mai rapidă, care durează doar 3 zile, vezi aici.

Effective Legal Workshop

1.599,00 lei

Au avut încredere în noi

Cum funcționează?

Plasezi comandă

Plasează o comandă și achită prin card sau transfer bancar.

Trimiți documentele

Ne trimiți documentele pe care ți le cerem, scan (chiar și cu telefonul).

Semnezi actele

Noi facem documentele pentru tine, ți le dăm pe e-mail să le semnezi și ni le trimiți înapoi scanate.

Primești documentele

Ne ocupăm de întreaga procedura la Registrul Comerțului și primești documentele cu semnătură electronică și apoi în original, prin curier.

Dezvoltă-ți afacerea în siguranță, de oriunde ai fi

Ne ocupăm de întreaga procedură la Registrul Comerțului, în toată țara. Lucrăm 100% online, iar consultanța pe parcursul operațiunii este gratuită și te ajutăm să iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta.

1.599,00 lei

1.599,00 lei

De ce Avocatoo?

Economisești timp

Google e și aliatul nostru. Dar nu când vine vorba de probleme juridice. Îți spunem exact ce trebuie să faci, fără să ajungi pe pagina 2 la căutări sau să faci drumuri inutile.

Înțelegi ce facem

Putem să vorbim în termeni pompoși, dar preferăm ca tu să înțelegi ce ai de făcut și ce semnezi. Doar pentru asta ne plătești.

Făcute pentru tine

Da, lucrăm pe template-uri și draft-uri. Dar știm să le și personalizăm pentru tine și afacerea ta. Care e diferită de a vecinului.

Out of the box

Rezolvările avocatoo.ro sunt practice, ”out of the box” și ancorate în realitate – aflăm împreună ce poți face și le demonstrăm că se poate celor care spun că nu se poate

Tai costurile

Plătești cu 60% mai puțin decât soluțiile clasice de consultanță, dar beneficiezi de aceeași calitate.

Digitalizați

Știm că AI nu este un verb și nu exprimă durere. Ne găsești online și trebuie doar să ai o cameră bună la telefon. Și token ca să ne faci plata.

Costuri, acte și întrebări frecvența

 • se face în două etape
 • durează aproximativ 45 zile
 • asociatul nou poate fi persoană fizică sau juridică
 • asociatul nou poate fi român sau străin
 • asociatul nou trebuie să îndeplinească toate condițiile pentru a fi asociat într-o societate
 • mai mulți asociați pot cesiona din părțile lor sociale către noul asociat (spre exemplu, fiecare asociat transferă 5 părți către noul asociat)
 • dacă noul asociat va deține peste 25% din firmă, trebuie depusă și declarația privind beneficiarii reali
 • prin aceeași procedură poți să îl numești și administrator

1599 lei onorariul nostru + 130 lei taxele la Registrul Comerțului.

Plus documentele notariale pentru care colaboratorii noștri notari percep aprox. 200 lei.

Economisește timp prin intermediul colaboratorilor noștri și scapă de drumuri inutile: ai toate documentele gata pregătite la notar, doar te duci și semnezi la ora pe care tu o stabilești.

Veste bună! Până la finalul lunii noiembrie, ca urmare a stării de alertă, toate declarațiile se pot da fără să mergi la notar și reduci astfel costurile.

* Atenție! Prețul de mai sus este valabil dacă asociații și / sau administratorii societății sunt persoane fizice, cetățeni români. Pentru asociați / administratori persoane juridice sau străini, te rugăm să ne contactezi.

 • actul constitutiv al firmei + certificatul de înmatriculare
 • buletinele/pașapoartele asociaților și ale administratorilor (dacă sunt persoane fizice)
 • certificatele de înmatriculare + actul constitutiv al asociaților și ale administratorului (dacă sunt persoane juridice)
 • buletinul/pașaportul/certificatul de înmatriculare + actul constitutiv al noului asociat
 • să ne spui cine îi va transmite părțile sociale și câte

45-60 zile de la momentul depunerii dosarului la Registrul Comerțului, dacă nu apar motive de amânare din partea lor.

Etapa 1: se publică Hotărârea AGA în Monitorul Oficial și trebuie să aștepți 30 de zile să treacă termenul de opoziție (procedura de publicare este anevoioasă)

Etapa 2: după ce trece termenul de 30 de zile, se depune documentația necesară și mai durează 3-5 zile.

Servicii Modificare SRL

Testimoniale

Au încredere în noi 1327+ de companii, investitori și freelanceri.

Am apelat la Ana pentru deschiderea unui SRL si pot spune ca m-a ajutat sa depasesc cu usurinta birocratia din Romania, iar datorita ei am scutit niste drumuri de care nu aveam nici timp si nici chef. Comunicarea cu ea a fost de fiecare data prompta si la obiect. O sa recomand Avocatoo mai departe. Multumesc!

Rareș Șodolescu

Bitzritz Consulting SRL

Dacă este să sumarizez într-un cuvânt serviciile oferite de avocatoo.ro acel cuvânt este "recomand"! Acest lucru se datorează faptului ca suportul oferit a fost atât înainte de a înființa firma, cât și după, cu sfaturi și idei.

Mircea Zamfira

Bellator Solutions SRL

Avocatoo.ro este de incredere, personal profesionist si solutionarea problemelor in cel mai scurt timp. Sunt foarte multumita de colaborarea noastra.

Alina Creț

Trebuia sa suspend PFA-ul pe care il detin si avand in vedere situatia actuala, am cautat o solutie in care sa nu fie necesara deplasarea la institutiile statului. Procesul a fost clar si rapid. Multumesc mult!

Horațiu Rădescu

Am apelat la Avocatoo pentru depunerea declaratiei de beneficiari reali la ONRC. Totul a decurs foarte bine, prin urmare ii multumesc dnei Ana-Maria Udriste pentru profesionalism si voi apela tot la domnia sa si in 2021, pentru o noua depunere.

Vasile Mitrea

Am participat la workshop-ul de GDPR & HR. Am primit informatii concrete si foarte clare, cu exemple de situatii prin care sa intelegem foarte bine informatia. Ana mi-a placut foarte mult ca trainer pentru ca a fost foarte deschisa cu noi , participantii si a raspuns absolut tuturor intrebarilor noastre. Multumesc Ana. 😊

Rodica M.

Am solicitat mai multe oferte, insa am realizat ca in acest domeniu este necesar un partener cu experienta. Recomand echipa avocatoo.ro!

Constantinescu Dragoș

Am lucrat cu Ana/Avocatoo atat pentru deschiderea firmei, cat si punctual, in diferite etape ale businessului si de fiecare data am avut parte de sfaturi juridice pertinente, care m-au ajutat sa iau cele mai bune decizii si sa ajung astazi sa-mi manageriez afacerea stiind ca in spatele ei se afla expertiza juridica necesara

Evelina Vrânceau

CEO, One Star Digital

Ana-Maria Udriste este genul de persoana pe care trebuie sa ai alaturi de tine atunci cand pornesti pe calea business-ului. Nu doar ca iti asigura linistea in orice lucru juridic, dar te linisteste cu cele mai simple raspunsuri la cele mai complicate intrebari.

Robert Katai

Podcastul lui Katai

Avocatoo m-a ajutat cu depunerea declarațiilor online pentru 5 companii și am făcut 1 singur drum la notar. Aveam toate documentele perfecte și s-a admis din prima!

Jean Ilie

Avocatoo.ro m-a ajutat să modific sediul social al firmei în 3 zile, iar singurul drum pe care l-am făcut a fost la notar și la bancă. Eu doar am trimis documentele pe mail și ei s-au ocupat de tot

Marius

Smart Solutions 4 Sales & Services SRL