replica rolex Contract de împrumut asociat - Avocatoo

Contract de împrumut asociat

549,00 lei

Ai nevoie să asiguri cash-flow-ul firmei și nu știi cum să ”bagi bani în societate”?. Indiferent că tocmai ai început afacerea sau ai un moment mai greu, să împrumuți firma este una din cele mai uzuale metode pentru a continua activitatea.

549,00 lei

Effective Legal Workshop
Cesiune domeniu web

Descărcat de 38 ori.

Împrumutul firmei de către asociați nu este ceva ilegal.

Te-ai ferit să faci o firmă tocmai pentru că nu aveai de unde să faci rost de bani să-i rulezi la început. Sau ți-ai pus întrebarea: ”ce se întâmplă dacă nu mai am bani în firmă?”. Nu este ilegal să împrumuți firma dacă ai nevoie de lichidități să continui afacerea. Trebuie să știi cum să o faci corect și legal.

Scris de specialiști în drept comercial, contractul avocatoo.ro acoperă aspectele toate aspectele la care nu te-ai fi gândit și îți oferă mecanisme reale, pe care le poți implementa. Pentru că afacerea ta trebuie să fie în siguranță și după semnarea contractului.

Ce conține documentul?

  • mecanism ”bullet-proof” pentru a evita eventuale probleme când exprimările sunt incerte
  • procedura clară de împrumut, condiții, termene, dobândă etc.
  • instrucțiuni de completare la fiecare pas, cu exemple pe care le înțelegi
  • o gamă largă de exemple din care să alegi și la care nu te-ai fi gândit
  • posibilitatea de a-l modifica și de a introduce clauze specifice
  • mecanisme de răspundere care chiar se pot aplica
  • identificarea clară a drepturilor și obligațiilor fiecărei părți
  • abordarea ”stii ce semnezi” – fiecare pas e explicat

Ana Udriste

Avocat sef @Avocatoo

Au avut încredere în noi

Cumpără acest contract

Dă click pe ”adaugă în coș” pentru a cumpăra produsul. După ce vei finaliza plata, produsul va fi disponibil instant în contul tău și îl poți folosi imediat. Te rugăm să utilizezi un email valid, pentru a-ți putea crea un cont automat.

549,00 lei

549,00 lei

Acest document e creat special pentru tine

Pe scurt, folosești acest contract de fiecare dată când ai nevoie de lichidități în firmă pentru operațiunile curente.

Da. Un asociat poate împrumuta firma, indiferent că este o persoană fizică sau juridică.

Nu, acolo vorbim de un alt mecanism: majorare de capital social, investiție etc. Împrumutul unei firme poate fi făcut doar de persoanele care au calitatea de asociat în firmă.

Da, poți împrumuta firma și dacă ești asociat și administrator.

Pentru că oricât de simplu ar părea, contractul de împrumut trebuie bine scris ca să nu ai probleme în cazul unui control ANAF. Dar să nu uiți să îl dai contabilei ca să-l înregistreze în contabilitate.

Produse similare

Testimoniale

Au încredere în noi 1327+ de companii, investitori și freelanceri.

Am apelat la Ana pentru deschiderea unui SRL si pot spune ca m-a ajutat sa depasesc cu usurinta birocratia din Romania, iar datorita ei am scutit niste drumuri de care nu aveam nici timp si nici chef. Comunicarea cu ea a fost de fiecare data prompta si la obiect. O sa recomand Avocatoo mai departe. Multumesc!

Rareș Șodolescu

Bitzritz Consulting SRL

Dacă este să sumarizez într-un cuvânt serviciile oferite de avocatoo.ro acel cuvânt este "recomand"! Acest lucru se datorează faptului ca suportul oferit a fost atât înainte de a înființa firma, cât și după, cu sfaturi și idei.

Mircea Zamfira

Bellator Solutions SRL

Avocatoo.ro este de incredere, personal profesionist si solutionarea problemelor in cel mai scurt timp. Sunt foarte multumita de colaborarea noastra.

Alina Creț

Trebuia sa suspend PFA-ul pe care il detin si avand in vedere situatia actuala, am cautat o solutie in care sa nu fie necesara deplasarea la institutiile statului. Procesul a fost clar si rapid. Multumesc mult!

Horațiu Rădescu

Am apelat la Avocatoo pentru depunerea declaratiei de beneficiari reali la ONRC. Totul a decurs foarte bine, prin urmare ii multumesc dnei Ana-Maria Udriste pentru profesionalism si voi apela tot la domnia sa si in 2021, pentru o noua depunere.

Vasile Mitrea

Am participat la workshop-ul de GDPR & HR. Am primit informatii concrete si foarte clare, cu exemple de situatii prin care sa intelegem foarte bine informatia. Ana mi-a placut foarte mult ca trainer pentru ca a fost foarte deschisa cu noi , participantii si a raspuns absolut tuturor intrebarilor noastre. Multumesc Ana. 😊

Rodica M.

Am solicitat mai multe oferte, insa am realizat ca in acest domeniu este necesar un partener cu experienta. Recomand echipa avocatoo.ro!

Constantinescu Dragoș

Am lucrat cu Ana/Avocatoo atat pentru deschiderea firmei, cat si punctual, in diferite etape ale businessului si de fiecare data am avut parte de sfaturi juridice pertinente, care m-au ajutat sa iau cele mai bune decizii si sa ajung astazi sa-mi manageriez afacerea stiind ca in spatele ei se afla expertiza juridica necesara

Evelina Vrânceau

CEO, One Star Digital

Ana-Maria Udriste este genul de persoana pe care trebuie sa ai alaturi de tine atunci cand pornesti pe calea business-ului. Nu doar ca iti asigura linistea in orice lucru juridic, dar te linisteste cu cele mai simple raspunsuri la cele mai complicate intrebari.

Robert Katai

Podcastul lui Katai

Avocatoo m-a ajutat cu depunerea declarațiilor online pentru 5 companii și am făcut 1 singur drum la notar. Aveam toate documentele perfecte și s-a admis din prima!

Jean Ilie

Avocatoo.ro m-a ajutat să modific sediul social al firmei în 3 zile, iar singurul drum pe care l-am făcut a fost la notar și la bancă. Eu doar am trimis documentele pe mail și ei s-au ocupat de tot

Marius

Smart Solutions 4 Sales & Services SRL