replica rolex Prelungire mandat administrator - Avocatoo

Prelungește administratorul firmei

749,00 lei

Există situații în care administratorii nu au fost numiți de la bun început pentru o perioadă nelimitată, ci pe o perioadă mai scurtă de timp, de obicei 3 sau 4 ani.

Dacă mandatul administratorului este expirat, ANAF-ul te poate declara inactiv, faptă ce se înscrie în cazierul fiscal, iar orice relație cu autorităților și instituțiile private este blocată.

Effective Legal Workshop

Mai mult, dacă semnezi contracte în perioada asta, cum ar fi contractele de muncă sau prestări servicii, riști să fie declarate nule, pentru că nu ai fi avut dreptul să semnezi.

749,00 lei

Au avut încredere în noi

Cum funcționează?

Plasezi comandă

Plasează o comandă și achită prin card sau transfer bancar.

Trimiți documentele

Ne trimiți documentele pe care ți le cerem, scan (chiar și cu telefonul).

Semnezi actele

Noi facem documentele pentru tine, ți le dăm pe e-mail să le semnezi și ni le trimiți înapoi scanate.

Primești documentele

Ne ocupăm de întreaga procedura la Registrul Comerțului și primești documentele cu semnătură electronică și apoi în original, prin curier.

Prelungește mandatul administratorului afacerii tale, de oriunde ai fi

Ne ocupăm de întreaga procedură la Registrul Comerțului, în toată țară. Lucrăm 100% online, iar consultanța pe parcursul operațiunii este gratuită și te ajutăm să iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta.

749,00 lei

749,00 lei

De ce Avocatoo?

Economisești timp

Google e și aliatul nostru. Dar nu când vine vorba de probleme juridice. Îți spunem exact ce trebuie să faci, fără să ajungi pe pagina 2 la căutări sau să faci drumuri inutile.

Înțelegi ce facem

Putem să vorbim în termeni pompoși, dar preferăm ca tu să înțelegi ce ai de făcut și ce semnezi. Doar pentru asta ne plătești.

Făcute pentru tine

Da, lucrăm pe template-uri și draft-uri. Dar știm să le și personalizăm pentru tine și afacerea ta. Care e diferită de a vecinului.

Out of the box

Rezolvările avocatoo.ro sunt practice, ”out of the box” și ancorate în realitate – aflăm împreună ce poți face și le demonstrăm că se poate celor care spun că nu se poate

Tai costurile

Plătești cu 60% mai puțin decât soluțiile clasice de consultanță, dar beneficiezi de aceeași calitate.

Digitalizați

Știm că AI nu este un verb și nu exprimă durere. Ne găsești online și trebuie doar să ai o cameră bună la telefon. Și token ca să ne faci plata.

Costuri, acte și întrebări frecvente

  • Reprezintă societatea și semnează documentele (bănci, ANAF, ITM, alte instituții, proceduri judiciare, contracte de muncă, cu furnizorii, colaboratorii, prestatorii de servicii etc.)
  • Poate fi o persoană fizică sau juridică (firmă)
  • Poate fi unul din asociați sau o persoană din afara companiei
  • Poate fi numit pe perioadă nelimitată sau limitată (de exemplu, 1 an)
  • Nu trebuie să aibă cazier fiscal

749 lei onorariul nostru + 130 lei taxele la Registrul Comerțului.

Plus documentele notariale pentru care colaboratorii noștri notari percep aprox. 200 lei.

Economisește timp prin intermediul colaboratorilor noștri și scapă de drumuri inutile: ai toate documentele gata pregătite la notar, doar te duci și semnezi la ora pe care tu o stabilești.

* Atenție! Prețul de mai sus este valabil doar pentru un administrator persoană fizică, cetățean român și dacă asociații sunt persoane fizice. Pentru administratori / asociați persoane juridice sau străini, te rugăm să ne contactezi.

  • actul constitutiv al firmei + certificatul de înmatriculare
  • buletinele/pașapoartele asociaților și ale administratorilor (dacă sunt persoane fizice)
  • certificatele de înmatriculare + actul constitutiv al asociaților și ale administratorului (dacă sunt persoane juridice)
  • durata pentru care dorești să prelungim mandatul administratorului

3 zile de la momentul depunerii dosarului la Registrul Comerțului, dacă nu apar motive de amânare din partea lor.

Servicii Modificare SRL

Testimoniale

Au încredere în noi 1327+ de companii, investitori și freelanceri.

Am apelat la Ana pentru deschiderea unui SRL si pot spune ca m-a ajutat sa depasesc cu usurinta birocratia din Romania, iar datorita ei am scutit niste drumuri de care nu aveam nici timp si nici chef. Comunicarea cu ea a fost de fiecare data prompta si la obiect. O sa recomand Avocatoo mai departe. Multumesc!

Rareș Șodolescu

Bitzritz Consulting SRL

Dacă este să sumarizez într-un cuvânt serviciile oferite de avocatoo.ro acel cuvânt este "recomand"! Acest lucru se datorează faptului ca suportul oferit a fost atât înainte de a înființa firma, cât și după, cu sfaturi și idei.

Mircea Zamfira

Bellator Solutions SRL

Avocatoo.ro este de incredere, personal profesionist si solutionarea problemelor in cel mai scurt timp. Sunt foarte multumita de colaborarea noastra.

Alina Creț

Trebuia sa suspend PFA-ul pe care il detin si avand in vedere situatia actuala, am cautat o solutie in care sa nu fie necesara deplasarea la institutiile statului. Procesul a fost clar si rapid. Multumesc mult!

Horațiu Rădescu

Am apelat la Avocatoo pentru depunerea declaratiei de beneficiari reali la ONRC. Totul a decurs foarte bine, prin urmare ii multumesc dnei Ana-Maria Udriste pentru profesionalism si voi apela tot la domnia sa si in 2021, pentru o noua depunere.

Vasile Mitrea

Am participat la workshop-ul de GDPR & HR. Am primit informatii concrete si foarte clare, cu exemple de situatii prin care sa intelegem foarte bine informatia. Ana mi-a placut foarte mult ca trainer pentru ca a fost foarte deschisa cu noi , participantii si a raspuns absolut tuturor intrebarilor noastre. Multumesc Ana. 😊

Rodica M.

Am solicitat mai multe oferte, insa am realizat ca in acest domeniu este necesar un partener cu experienta. Recomand echipa avocatoo.ro!

Constantinescu Dragoș

Am lucrat cu Ana/Avocatoo atat pentru deschiderea firmei, cat si punctual, in diferite etape ale businessului si de fiecare data am avut parte de sfaturi juridice pertinente, care m-au ajutat sa iau cele mai bune decizii si sa ajung astazi sa-mi manageriez afacerea stiind ca in spatele ei se afla expertiza juridica necesara

Evelina Vrânceau

CEO, One Star Digital

Ana-Maria Udriste este genul de persoana pe care trebuie sa ai alaturi de tine atunci cand pornesti pe calea business-ului. Nu doar ca iti asigura linistea in orice lucru juridic, dar te linisteste cu cele mai simple raspunsuri la cele mai complicate intrebari.

Robert Katai

Podcastul lui Katai

Avocatoo m-a ajutat cu depunerea declarațiilor online pentru 5 companii și am făcut 1 singur drum la notar. Aveam toate documentele perfecte și s-a admis din prima!

Jean Ilie

Avocatoo.ro m-a ajutat să modific sediul social al firmei în 3 zile, iar singurul drum pe care l-am făcut a fost la notar și la bancă. Eu doar am trimis documentele pe mail și ei s-au ocupat de tot

Marius

Smart Solutions 4 Sales & Services SRL