Recrutare

Ai un subiect pe care vrei să-l abordezi și să scrii despre el? Simți că cei din jur nu te înțeleg când vorbești legaleză și vrei să le demonstrezi că poți explica pe înțelesul tuturor?

Ai nimerit exact unde trebuie.

Au avut încredere în noi

 

Fă parte din echipa avocatoo

Pe lângă avantajele de mai jos și faptul că vei pune pe LinkedIn și Facebook că faci parte din echipă, hai să vezi totuși ce poți obține:

 • prinzi tips & tricks pe comunicare și interacțiune pe social media
 • înveți cum să gândești un articol în funcție de persoana căreia i te adresezi
 • articolele tale sunt cu numele tău și le poți pune la CV
 • ai acces la resurse de documentare juridică oferite de partenerul nostru Lege5
 • înveți cum să abordezi practic o problemă aka să scrii pentru cititori
 • scapi de meteahna limbajului juridic
 • e destul de interactiv

Dacă ești student, ai și mai multe beneficii

 • vei pune pe LinkedIn și Facebook că faci parte din echipă (cu asta începem)
 • înveți în mod practic cum să faci un research, ce se cere în piață și cum să ”traduci” noțiunile juridice
 • ai șansa să lucrezi pe contracte și documente din ”viața reală”
 • primești la final adeverință de practică
 • lucrezi remote
 • găsești oameni care să te îndrume și să-ți arate do’s & don’ts

De ce să scrii la noi?

Avem ISSN (ISSN-L): 2558-9954, iar asta înseamnă că articolele tale publicate pe avocatoo.ro vor putea fi citate în orice lucrare de specialitate, inclusiv academică.

De ce nu să nu împuști doi iepuri o singură dată? Cercetezi, scrii, te faci auzit și ai lucrările citate.

Nu vrei să scrii, dar parcă ai face totuși ceva?

Nu e problemă: dacă te pricepi pe partea de online, de la design, la editare video, podcast sau orice altă idee îți trece prin minte, dă-ne de veste și sigur găsim o modalitate de a colabora.

Îți place cu social media, influenceri, postări, TikTok și toate chestiile noi care apar? Ai sanșa să te exprimi cu maximă libertate și să pui la portofoliu proiectul.

Trebuie neapărat să fii de la drept sau să fi terminat dreptul?

Nu, poți fi din orice domeniu – doar să poți să explici niște noțiuni clar, pe înțelesul tuturor. Dacă îți place psihologia, business-ul, IT-ul, tehnologia, social media, cărțile, teatrul, operele frumoase sau chiar anecdotele, scrie-ne.

Ce trebuie să faci?

Completează formularul de mai jos, lasă-ne un link de pe Google Docs la un articol sau o creație de-a ta și hai să ne lucrăm împreună.

Îți prelucrăm datele personale conform politicii noastre de prelucrare. Nu spamăm și te poți dezabona oricând de la newsletterul avocatoo.ro.
Testimoniale

Au încredere în noi 1327+ de companii, investitori și freelanceri.

Am apelat la Ana pentru deschiderea unui SRL si pot spune ca m-a ajutat sa depasesc cu usurinta birocratia din Romania, iar datorita ei am scutit niste drumuri de care nu aveam nici timp si nici chef. Comunicarea cu ea a fost de fiecare data prompta si la obiect. O sa recomand Avocatoo mai departe. Multumesc!

Blue Donut Icon

Rareș Șodolescu

Bitzritz Consulting SRL

Dacă este să sumarizez într-un cuvânt serviciile oferite de avocatoo.ro acel cuvânt este "recomand"! Acest lucru se datorează faptului ca suportul oferit a fost atât înainte de a înființa firma, cât și după, cu sfaturi și idei.

Blue Donut Icon

Mircea Zamfira

Bellator Solutions SRL

Am lucrat cu Ana/Avocatoo atat pentru deschiderea firmei, cat si punctual, in diferite etape ale businessului si de fiecare data am avut parte de sfaturi juridice pertinente, care m-au ajutat sa iau cele mai bune decizii si sa ajung astazi sa-mi manageriez afacerea stiind ca in spatele ei se afla expertiza juridica necesara.

Blue Donut Icon

Evelina Vrânceau

CEO, One Star Digital

Ana-Maria Udriste este genul de persoana pe care trebuie sa ai alaturi de tine atunci cand pornesti pe calea business-ului. Nu doar ca iti asigura linistea in orice lucru juridic, dar te linisteste cu cele mai simple raspunsuri la cele mai complicate intrebari.

Blue Donut Icon

Robert Katai

Podcastul lui Katai