replica rolex Regulament concurs on-line/off-line - Avocatoo

Regulament concurs on-line/off-line

749,00 lei

Trebuie să organizezi un concurs sau un giveaway online, pe Facebook, Instagram sau Tik-Tok? Sau vrei să-l faci într-o locație? Un regulament bine pus la punct te salvează de multe situații neplăcute.

749,00 lei

Effective Legal Workshop
Cesiune domeniu web

Descărcat de 4 ori.

Concursurile sunt o metodă eficientă de a crește baza de fani. Dar trebuie să o faci responsabil.

Una din metodele des folosite pentru a crește baza de fani și a colecta lead-uri este să faci concursuri. Oricum le-ai numi tu, concurs, giveaway, freebies, un regulament nu doar că este necesar, dar te va proteja de eventuale neplăceri când participanții nu sunt atenți la regulile concursuri sau ceva nu merge bine.

Este important să ai un set de reguli bine scris, în care să prevezi cât mai amănunțit care sunt condițiile de participare, premiile și cum se face extragerea. Un concurs trebuie să fie interactiv și să te ajute să-ți atingi scopul. Fă-o responsabil.

La avocatoo.ro suntem specialiști în dreptul internetului și ale marketing-ului online și știm ce important este să faci campanii de awareness prin care să crești baza de fani și să colectezi lead-uri. Dar știm și că trebuie să te asiguri că totul este în regulă, de la premiile expuse, modalitatea de livrare, prelucrarea datelor personale și mecanismul de concurs.

Ce conține documentul?

 • informarea clară a participantului cu privire la mecanismul de concurs, inclusiv dacă trebuie să urce materiale, poze etc.
 • clauze cu privire la drepturile de proprietate intelectuală și transmiterea drepturilor de a folosi acele materiale în campaniile tale
 • drepturi și obligații clare pentru organizator și participant
 • instrucțiuni de completare la fiecare pas, cu exemple pe care le înțelegi
 • o gamă largă de exemple din care să alegi și la care nu te-ai fi gândit
 • posibilitatea de a-l modifica și de a introduce clauze specifice
 • mecanisme de răspundere care chiar se pot aplica
 • clauze de protecție pentru organizator
 • protecția și prelucrarea datelor personale în conformitate cu GDPR și legislația incidentă
 • identificarea clară a drepturilor și obligațiilor fiecărei părți
 • abordarea ”stii ce semnezi” – fiecare pas e explicat

Ana Udriste

Avocat sef @Avocatoo

Au avut încredere în noi

Cumpără acest contract

Dă click pe ”adaugă în coș” pentru a cumpăra produsul. După ce vei finaliza plata, produsul va fi disponibil instant în contul tău și îl poți folosi imediat. Te rugăm să utilizezi un email valid, pentru a-ți putea crea un cont automat.

749,00 lei

749,00 lei

Acest document e creat special pentru tine

Pe scurt, folosești acest document de fiecare dată când vrei să organizezi un concurs, indiferent că vorbim de un concurs online pe un site sau și pe rețelele sociale.

Dacă agenția cu care lucrezi nu are o persoană cu studii juridice specializată în dreptul domeniului digital, atunci nu e ok.l.

În general, sunt foarte puține situațiile în care un regulament de concurs trebuie autentificat la notar. Însă un set de reguli trebuie să ai pentru orice fel de tip de extragere vrei să faci.

Da, ai nevoie de un regulament și dacă faci doar un concurs pe Facebook sau Instagram.

Da, poți folosi pozele și materialele trimise de participanți în campaniile tale. Regulamentul avocatoo.ro are clauze specifice pentru materialele audio, video sau orice alt fel de creație din partea participanților.

Da, concursurile organizate pe rețelele sociale trebuie să fie în conformitate cu regulile acestor platforme. Spre exemplu, nu poți pune participații să dea tag altor persoane sau să îi obligi să scrie numele cuiva într-un comentariu. Poți citi mai multe în articolul nostru de aici. Nu uita să ai și o politică pentru prelucrarea datelor pe care să o pui pe Facebook și Instagram.

Da, trebuie să informezi participanții că le prelucrezi datele personale, cui le transmiți mai departe, inclusiv pentru revendicarea premiilor, ce drepturi au și cum le pot exercita. Găsești toate aceste detalii în documentul nostru.

Produse similare

Testimoniale

Au încredere în noi 1327+ de companii, investitori și freelanceri.

Am apelat la Ana pentru deschiderea unui SRL si pot spune ca m-a ajutat sa depasesc cu usurinta birocratia din Romania, iar datorita ei am scutit niste drumuri de care nu aveam nici timp si nici chef. Comunicarea cu ea a fost de fiecare data prompta si la obiect. O sa recomand Avocatoo mai departe. Multumesc!

Rareș Șodolescu

Bitzritz Consulting SRL

Dacă este să sumarizez într-un cuvânt serviciile oferite de avocatoo.ro acel cuvânt este "recomand"! Acest lucru se datorează faptului ca suportul oferit a fost atât înainte de a înființa firma, cât și după, cu sfaturi și idei.

Mircea Zamfira

Bellator Solutions SRL

Avocatoo.ro este de incredere, personal profesionist si solutionarea problemelor in cel mai scurt timp. Sunt foarte multumita de colaborarea noastra.

Alina Creț

Trebuia sa suspend PFA-ul pe care il detin si avand in vedere situatia actuala, am cautat o solutie in care sa nu fie necesara deplasarea la institutiile statului. Procesul a fost clar si rapid. Multumesc mult!

Horațiu Rădescu

Am apelat la Avocatoo pentru depunerea declaratiei de beneficiari reali la ONRC. Totul a decurs foarte bine, prin urmare ii multumesc dnei Ana-Maria Udriste pentru profesionalism si voi apela tot la domnia sa si in 2021, pentru o noua depunere.

Vasile Mitrea

Am participat la workshop-ul de GDPR & HR. Am primit informatii concrete si foarte clare, cu exemple de situatii prin care sa intelegem foarte bine informatia. Ana mi-a placut foarte mult ca trainer pentru ca a fost foarte deschisa cu noi , participantii si a raspuns absolut tuturor intrebarilor noastre. Multumesc Ana. 😊

Rodica M.

Am solicitat mai multe oferte, insa am realizat ca in acest domeniu este necesar un partener cu experienta. Recomand echipa avocatoo.ro!

Constantinescu Dragoș

Am lucrat cu Ana/Avocatoo atat pentru deschiderea firmei, cat si punctual, in diferite etape ale businessului si de fiecare data am avut parte de sfaturi juridice pertinente, care m-au ajutat sa iau cele mai bune decizii si sa ajung astazi sa-mi manageriez afacerea stiind ca in spatele ei se afla expertiza juridica necesara

Evelina Vrânceau

CEO, One Star Digital

Ana-Maria Udriste este genul de persoana pe care trebuie sa ai alaturi de tine atunci cand pornesti pe calea business-ului. Nu doar ca iti asigura linistea in orice lucru juridic, dar te linisteste cu cele mai simple raspunsuri la cele mai complicate intrebari.

Robert Katai

Podcastul lui Katai

Avocatoo m-a ajutat cu depunerea declarațiilor online pentru 5 companii și am făcut 1 singur drum la notar. Aveam toate documentele perfecte și s-a admis din prima!

Jean Ilie

Avocatoo.ro m-a ajutat să modific sediul social al firmei în 3 zile, iar singurul drum pe care l-am făcut a fost la notar și la bancă. Eu doar am trimis documentele pe mail și ei s-au ocupat de tot

Marius

Smart Solutions 4 Sales & Services SRL