Elimină codurile CAEN

299,00 lei

Afacerea ta se schimbă odată cu trecerea timpului: te reprofilezi sau renunți la anumite activități. Sau poate aplici pentru niște programe de finanțare unde ai nevoie doar de niște coduri CAEN și atât. Asta implică eliminarea unor activități din actul de înființare sau chiar schimbarea certificatului de înmatriculare, dacă schimbi codul CAEN principal.

Vrei să o modifici activitatea societății cu ajutorul codurilor CAEN? Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de modificare pentru tine!

299,00 lei

Au avut încredere în noi

 

Cum funcționează?

Plasezi comandă

Plasează o comandă și achită prin card sau transfer bancar.

Trimiți documentele

Ne trimiți documentele pe care ți le cerem, scan (chiar și cu telefonul).

Semnezi actele

Noi facem documentele pentru tine, ți le dăm pe e-mail să le semnezi și ni le trimiți înapoi scanate.

Primești documentele

Ne ocupăm de întreaga procedura la Registrul Comerțului și primești documentele cu semnătură electronică și apoi în original, prin curier.

Dezvoltă-ți afacerea în siguranță, de oriunde ai fi

Ne ocupăm de întreaga procedură la Registrul Comerțului, în toată țară. Lucrăm 100% online, iar consultanța pe parcursul operațiunii este gratuită și te ajutăm să iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta.

299,00 lei

299,00 lei

De ce Avocatoo?

Economisești timp

Google e și aliatul nostru. Dar nu când vine vorba de probleme juridice. Îți spunem exact ce trebuie să faci, fără să ajungi pe pagina 2 la căutări sau să faci drumuri inutile.

Înțelegi ce facem

Putem să vorbim în termeni pompoși, dar preferăm ca tu să înțelegi ce ai de făcut și ce semnezi. Doar pentru asta ne plătești.

Făcute pentru tine

Da, lucrăm pe template-uri și draft-uri. Dar știm să le și personalizăm pentru tine și afacerea ta. Care e diferită de a vecinului.

Out of the box

Rezolvările avocatoo.ro sunt practice, ”out of the box” și ancorate în realitate – aflăm împreună ce poți face și le demonstrăm că se poate celor care spun că nu se poate

Tai costurile

Plătești cu 60% mai puțin decât soluțiile clasice de consultanță, dar beneficiezi de aceeași calitate.

Digitalizați

Știm că AI nu este un verb și nu exprimă durere. Ne găsești online și trebuie doar să ai o cameră bună la telefon. Și token ca să ne faci plata.

Costuri, acte și întrebări frecvența

  • înseamnă să elimini niște coduri CAEN pe care le ai în actul de înființare
  • dacă codurile CAEN pe care le elimini sunt autorizate, trebuie să refaci și declarațiile cu noile coduri CAEN rămase

299 lei onorariul nostru + 10 lei taxele la Registrul Comerțului.

  • certificatul de înmatriculare + certificatul constatator ale PFA-ului
  • buletinul/pașaportul titularului
  • să ne spui ce coduri CAEN eliminăm și ce facem cu cele rămase (dacă rămân sau nu autorizate)

3 zile de la momentul depunerii dosarului la Registrul Comerțului, dacă nu apar motive de amânare din partea lor.

Servicii Modificare PFA

Testimoniale

Au încredere în noi 1327+ de companii, investitori și freelanceri.

Am apelat la Ana pentru deschiderea unui SRL si pot spune ca m-a ajutat sa depasesc cu usurinta birocratia din Romania, iar datorita ei am scutit niste drumuri de care nu aveam nici timp si nici chef. Comunicarea cu ea a fost de fiecare data prompta si la obiect. O sa recomand Avocatoo mai departe. Multumesc!

Blue Donut Icon

Rareș Șodolescu

Bitzritz Consulting SRL

Dacă este să sumarizez într-un cuvânt serviciile oferite de avocatoo.ro acel cuvânt este "recomand"! Acest lucru se datorează faptului ca suportul oferit a fost atât înainte de a înființa firma, cât și după, cu sfaturi și idei.

Blue Donut Icon

Mircea Zamfira

Bellator Solutions SRL

Am lucrat cu Ana/Avocatoo atat pentru deschiderea firmei, cat si punctual, in diferite etape ale businessului si de fiecare data am avut parte de sfaturi juridice pertinente, care m-au ajutat sa iau cele mai bune decizii si sa ajung astazi sa-mi manageriez afacerea stiind ca in spatele ei se afla expertiza juridica necesara.

Blue Donut Icon

Evelina Vrânceau

CEO, One Star Digital

Ana-Maria Udriste este genul de persoana pe care trebuie sa ai alaturi de tine atunci cand pornesti pe calea business-ului. Nu doar ca iti asigura linistea in orice lucru juridic, dar te linisteste cu cele mai simple raspunsuri la cele mai complicate intrebari.

Blue Donut Icon

Robert Katai

Podcastul lui Katai