Comunitatea #pelegale

Comunitatea care te ajută să economisești banii dați degeaba pe consultanță juridică.

ddd
Alătură-te celor

759 de profesioniști

Învață de la singurul avocat premiat de industria MarComm.

Locul 1
Webstock Awards
Best Newsletter

Locul 1
Webstock Awards
Best Company Blog

Locul 1
Digital Divas
Best Podcast

Văzut la:

Logo uri premii 07
Logo uri premii 05
Logo uri premii 08
Logo uri premii 09
Mockup 12

Te-ai săturat:

Te înțeleg perfect.

Ești gata să-ți protejezi afacerea digitală?

Afacerile digitale sunt 🚀. Sunt viitorul. E un moment extraordinar să fii creator sau antreprenor în domeniul digital.

Nu a fost niciodată mai ușor să fii plătit pentru ceea ce faci sau să pornești o afacere pe internet. Serios, e la două click-uri distanță!

În momentul în care pui pe picioare un business pe online, devii un profesionist. Și este o cu totul altă poveste decât să vinzi pe la prieteni sau să creezi pentru cunoscuți. 

Vei face bani din creațiile tale, produsele pe care le vinzi sau serviciile pe care le oferi online. Așa că trebuie să-ți protejezi afacerea cât de bine poți. Doar ai investit în ea. E posibil să fie chiar cea mai mare pasiune a ta. 

Știu că totul pare super simplu din exterior. Să pornești o afacere acum pe online e floare la ureche. Îți 30 de minute ai pus totul la punct și ești live. Dar greul abia acum începe

Tu trebuie să te concentrezi pe creșterea afacerii tale – practic să faci bani. Fără să te gândești la toate problemele juridice care apar și pe care nu le înțelegi. Aici e treaba mea, să-ți spun de ce anume să te ferești și ce pași să urmezi ca să dormi liniștit noaptea. 

De ce au ales oamenii această comunitate:

icons com1 02

Înțelegi cu ce se mănâncă dreptul

icons com1 04

Ai alți oameni care s-au lovit de problemele tale

icons com1 01

Iei decizii în cunoștință de cauză

icons com1 03

Îți protejezi afacerea și scalezi

icons com1 05

Economisești banii dați aiurea pe consultanță

icons com1 06

Contentul este pentru tine

Urmărim 4 pași simpli în comunitate!

no 01

No bullshit

Nimeni nu vrea cuvinte juridice pompoase pe care nu le înțelege. Și nici să ți se spună ce nu poți face. Aici o să descoperi un loc în care spunem lucrurilor pe nume, pe limba ta.

no 03

Pași de urmat

Degeaba primești informația dacă nu știi cum să o aplici. Cu toții avem nevoie de îndrumare și de acțiuni clare pe care să le facem.

 

 

no 02

Experiențe reale

Inclusiv când am dat fail și am greșit. E greu să fii antreprenor. Te lovești de multe probleme și uneori o sfeclești. Pentru asta suntem aici. Să învățăm din greșelile altora.

no 04

Networking

Nu poți reuși singur. Vei ajunge mai departe și te vei mișca mai repede când lucrezi cu alții.Acesta e cel mai mare beneficiu al comunității – că înveți de la ceilalți și te ajuți reciproc.

Pe scurt …

Ajutăm membrii Comunității #pelegale să își protejeze afacerea digitală și să scaleze în siguranță fără să dea o căruță de bani pe consultanța juridică. 

Lucrăm împreună ca să explorăm strategii, soluții, tactici și colaborări care să te ajute să faci mai mulți bani, iar afacerea ta să fie protejată. 

Untitled 29

CINE SUNT EU?

anadelaavocatoo

Avocat și antreprenor, fac parte din generația Forbes 30 sub 30 și Financial Times 100 eastern Europe’s emerging technology stars, alături de personalități precum Daniel Dineș (UiPath) și Florin Talpeș (Bitdefender).

Am câștigat premiul 1 pentru Newsletter pe Legale, locul 1 pentru Podcast pe Legale și locul 1 pentru blog, la categoria Best Company Blog, unde   ne-am bătut cu unele din cele mai consacrate branduri de pe piață. Sunt cel mai premiat avocat din industria MarComm.

Fac drept fără bullshit, negociez contracte, închei deal-uri de milioane de euro și mentorez start-up-uri din domeniul digital. 

Comunitatea pe Legale este locul unde pot să personalizez experiența mea pentru nevoile tale specifice – și 😍 asta. 

Mai mult – este un loc unde învățăm cu toții împreună, în timp real.

 

 

Premii câștigate:

Logo uri premii 02
Logo uri premii 04
Logo uri premii 01
Logo uri premii 03

Pentru cine am făcut această comunitate?

Ce vei afla în această comunitate?

icon com2 03

Workshop-uri live

În fiecare săptămână ai parte de un workshop live în care disecăm o problemă cu care te confrunți. Nu-ți face griji dacă nu poți participa: o să poți revedea live-ul când îți e mai ok.

icon com2 02

Guest experts

În fiecare lună ai parte de o sesiune cu un expert din industria sa care-ți va răspunde la întrebările pe care le ai.

icon com2 05

Tips & tricks

Decât să înveți din greșelile tale, mai bine înveți din ale altora, pentru ca tu să nu le repeți. Ai deja o rețetă a succesului? Share with us.

icon com2 06

Librăria cu videouri & resurse utile

Nu poți să participi la live-uri sau ai o săptămână mai aglomerată? Nu e problemă. Ai acces la toate videourile și resursele utile din comunitate, pe care le poți accesa oricând, din confortul casei tale.

icon com2 04

Networking de invidiat

Prieteni. Mentori. Oameni ca tine. Construiește relații care-ți vor schimba cariera.

icon com2 01

Informații fără zgomot de fundal

Ești la curent cu ultimele trenduri, știri și resurse de impact pentru afacerea ta.

Văzut la:

Logo uri premii 07
Logo uri premii 05
Logo uri premii 08
Logo uri premii 09

Știi toate comunitățile alea care sunt mâncătoare de timp, se autopromovează, au resurse de umplutură pe care le găsești pe internet și nu oferă niciun sfat cu adevărat?

Asta e fix opusul.

Pentru că este o comunitate plătită, Comunitatea #pelegale atrage oameni plini de ambiție care iau în serios partea juridică. Fiecare este aici ca să contribuie și să înțeleagă cum să-și protejeze juridic afacerea. 

Și pentru că este cu circuit închis, nimic din ce vorbim aici nu se publică în alte parte. Nu există întrebări „stupide”. 

Pentru doar un covrig pe zi ai acces la Comunitatea #pelegale, unde găsești informații, resursele și experții de care ai nevoie pentru ca afacerea ta să crească în siguranță.

Cum funcționează comunitatea?

Pasi

Pasul 1: Conecteaza-te

Îți trebuie doar un cont și o conexiune la internet. Îți creezi un profil în câteva minute. Poți accesa comunitatea oricând de pe orice dispozitiv. Indiferent că stai în trafic, mergi pe bandă la sală, ești acasă sau stai la coadă la magazin.

Pasul 2: Crește

Comunitatea pe Legale este creată din oameni ca tine: smart, curioși, aventurieri, gata să o ia pe calea antreprenoriatului în lumea digitală. Poți pune orice fel de întrebări, fără să fii judecat, iar ceilalți vor sări să te ajute. 

Pasul 3: Construiește

Comunitatea e despre tine. O să găsești aici instrumentele pentru ca afacerea ta să fie în siguranță. În fiecare săptămână vei fi la curent cu noutățile și modul în care te impactează. Împarte din experiența ta cu ceilalți ca să creștem împreună.

Comunitate #pelegale

este cea mai simplă și accesibilă metodă să îți protejezi și să-ți crești afacerea

Întrebări Frecvente

FAQ

ot ce trebuie să faci este să alegi un plan din cele de mai sus, să dai click pe buton de „Cumpără”, să completezi datele de facturare, să plătești și voila! – ai acces în comunitate.

 

 

Nu, dar îți recomand să o faci pentru că ai posibilitatea de a pune întrebările care te frământă. Dar poate preferi să stai în banca ta – nu e problemă, o să găsești înregistrările în platformă. 

Claro que si. Tocmai asta este și ideea. Aruncă un ochi la noi în social media să vezi că vorbim fix pe limba ta.

Fiind vorba de o platformă online, nu poți plăti decât cu cardul online sau prin transfer bancar. Dacă alegi plata prin transfer bancar, o să primești acces la comunitate în momentul în care vom valida plata

Da, poți plăti de pe firmă și vom emite factură pe datele firmei. Te rugăm să introduci toate aceste informații atunci când faci check-out-ul.

Dacă ai ales plata lunară, vei avea acces cât timp plătești în fiecare lună. Dacă ai ales plata pe un an de zile, atunci o să ai acces pe un an de zile.

Da! Asta e frumusețea Comunității pe Legale – poți să interacționezi cu ceilalți membri în privat, fără ca ceilalți să discuțiile dintre voi – tocmai ca să te simți în deplină siguranță.  

Toți membrii sunt super mega ocupați – asta e și ideea: să te scap de povară. Nu trebuie să dedici ore pe săptămână – e de ajuns doar să intri 5 minute pe zi ca să te pui la punct.

DESPRE

logo avocatoo blue landscape

Avocatoo este o platformă media și educațională care s-a născut din dorința de a face oamenii să înțeleagă noțiunile juridice într-un limbaj accesibil, ca atunci când ai sta cu un prieten la o cafea.

Explicăm dreptul prin intermediul rețelelor sociale (Instagram, TikTok, Facebook) și ajutăm peste 1.7 milioane de oameni pe an să pună bazele educației lor juridice. Lunar, peste 50.000 de antreprenori își protejează afacerea cu ajutorul produselor și serviciilor noastre.

Traducem constant legaleza pentru tine prin blog, newsletter, video, podcasts, postări și cursuri online pentru că tu să iei cele mai bune decizii pentru tine și afacerea ta și să te dezvolți în siguranță.

avocatoo logo one color
3000+ MATERIALE PUBLICATE
4000+ FIRME ÎNFIINȚATE
500+ AFACERI AJUTATE LUNAR
1.7 MIL+ UNICI NE 👀

O parte mică din clienții cu care lucrăm:

Logo Flip
Logo BurgerKing
Logo Starbucks
Logo CityGrill
Logo Pescarus

Devino afiliat 💰

Dacă tot vorbim de afaceri, află că poți face bani prin intermediului cursului nostru, imediat ce l-ai achiziționat.

Am crescut comunitatea pe legale cu ajutorul persoanelor ca tine, care ne urmăresc și ne apreciază conținutul de calitate pe care-l facem. 

Tot ce trebuie să faci este să:

🎯 achiziționezi cursul și pui bazele educației tale juridice

🥰 recomanzi cursul mai departe către prietenii tăi 

🤑 primești 30% comision din fiecare vânzare efectuată cu succes

newsletter freelancer pe legale

Ofertă specială de lansare!

Am lansat!

Freelancer pe Legale

Devino propriul tău șef și fă câți bani vrei, de unde vrei, fără să-ți fie teamă că te vei întoarce în corporație.