Treaba ta e să faci lucruri vizibile în online. Treaba noastră este să o faci în siguranță.

video placeholder bg
Agentii Digitale Avocatoo 01

Implementează campanii excepționale în mediul online, fără să-ți bați capul cu legalele.

Campanii pe Instagram, Facebook, TikTok, Youtube? Livestreaming sau poate un pic de live shopping? E-commerce sau workshop-uri online?

Orice ai spune, *internetul este ză big playground*. Indiferent că ai un brand de care te ocupi să îl faci vizibil în mediul online sau că lucrezi cu influenceri, nu-ți permiți să ai probleme pe partea juridică.

Că vorbim de campanii, ads-uri, servicii de social media management sau pur și simplu ai grijă de un brand în online, totul trebuie să fie bine pus la punct.

Dacă…

Ai ajuns unde trebuie!

Știm exact cum să ne descurcăm în mediul
online pentru că suntem primii pe rețelele
sociale

Avocatoo este primul business din domeniul juridic prezent pe toate
platformele de social media: Instagram, Facebook, Youtube, LinkedIn,
TikTok, newsletter.

Avem podcasturi, e-commerce, facem marketing afiliat, lucrăm cu
influenceri (și suntem la rândul nostru), avem parteneriate în mediul
online și câștigăm premii ale industriei MarCom.

Știm să implementăm o campanie cap-coadă în mediul online și avem
avantajul că vedem și înțelegem ambele părți ale baricadei 😉

Cum te putem ajuta?

La Avocatoo.ro facem lucrurile diferit. Știm exact ce presupune să ai campanii diverse în mediul online pentru că la rândul nostru suntem aici.

Gândim campania alături de tine, vedem cum o poți adapta și care este cea mai bună soluție ca tu să obții maximul de rezultate în mediul online, iar în același timp să fii în siguranță. La noi nu există nu se poate; nu am descoperit încă modul în care se poate face.

Agentii Digitale Avocatoo 02

Lucrezi deja în mediul online sau acum te apuci?

Implementăm și adaptăm campanii în mediul online care
te ajută să mai fi și mâine în industrie.

Știm exact la ce trebuie să fii atent când îți faci simțită prezența în mediul
online pentru că suntem numărul 1 pe rețelele sociale.

Consultanta Avocatoo online pagini jos

Consultanța juridică de
calitate este o investiție

”Dar internetul încă nu este reglementat” și nu trebuie să te protejezi în mod serios. Că doar nu e real life. Mediul online nu este nimic altceva decât o extensie a vieții tale reale.

Ai muncit ore întregi pentru un brief, o implementare de campanie sau o strategie de digital pentru un client. Numai tu știi prin câte versiuni a trecut proiectul până să ajungă la o formă finală gata să vadă lumina internetului.

Nu pleca de la premisa că dacă ești în online, lucrurile sunt mai puțin serioase ca atunci când ai afaceri în offline. În viața reală te mai poți reloca dacă se întâmplă ceva, însă dacă în online pierzi conturile de social media, revenirea este extrem de dificilă. Conturile sunt suspendate din te miri ce motive: nu ai pus un disclaimer corect, ai uitat să divulgi parteneriatele, ai făcut afirmații care te-au dus în shadow sau pur și simplu ai primit prea multe reporturi. E totul fragil.

Ai nevoie de documente și de o implementare juridică bine puse la punct de la bun început ca să poți derula campaniile în siguranță și să semnezi următorul contract. Treaba ta este să faci o campanie de care lumea să fie mulțumită. Nu să citești sute de pagini de politici. Aia e treaba noastră.

form email
Citește mai multe despre asta

Nu ne băgăm unde nu ne fierbe oala, dar suntem excepționali acolo
unde știm că ne pricepem.

vlad deep mCqi3MljC4E unsplash
7 minute

Garanția comercială vs. garanția legală – care sunt diferențele dintre ele?

Legenda spune că orice persoană care a cumpărat un produs nou și-a pus întrebarea : “Și garanție cât primesc?”. Doi, cinci, zece ani? Cu cât mai mult, cu atât mai bine, nu? Însă câți dintre noi știm să delimităm garanția legală de cea comercială? Dacă vei ajunge până la finalul articolului, vei învăța să faci diferența like a pro 😎.

pexels photo 5256146
3 minute

🤔 Îți trebuie acordul vecinilor ca să crești un animal de companie în apartament?

Nu există un cadru normativ care să reglementeze foarte clar situația, însă trebuie să ai în vedere dacă îți sunt stabilite anumite obligații prin hotărâre a Consiliului Local. O astfel de obligație poate fi chiar deținerea unui animal de companie numai cu acordul vecinilor dacă locuiești la apartament ca să eviți situațiile în care vecinii sunt deranjați, spre exemplu, de zgomotul pe care îl face animalul în lipsa ta. 

2
18 minute

Handicapul, invaliditatea și drepturile persoanelor afectate

Kaufland asigură integrarea persoanelor cu handicap la locul de muncă și le oferă acestora oportunități reale de creștere profesională, prin programul A.C.C.E.S. Până acum, peste 450 de persoane cu dizabilități au fost angajate. Găsești mai jos toate informațiile despre handicap, invaliditate și drepturile persoanelor afectate.

Fii cu ochii pe noi pe rețelele sociale unde
postăm doze scurte de legale.

newsletter freelancer pe legale

Ofertă specială de lansare!

Am lansat!

Freelancer pe Legale

Devino propriul tău șef și fă câți bani vrei, de unde vrei, fără să-ți fie teamă că te vei întoarce în corporație.