­čŹŞ Suntem ├«n ultima s─âpt─âm├ón─â din iunie ╚Öi chiar nu-mi vine s─â cred c─â deja a trecut tot timpul ─âsta.

Am fost la TIFF ├«n Cluj (pentru prima oar─â ├«n via╚Ťa mea) ╚Öi a fost ceva incredibil. Aparent, Bucure╚Ötiul este o jungl─â (cu toate c─â nu mai stau ├«n el de aproape 13 ani).

├Än alt─â ordine de idei, noi r─âm├ónem aici pe baricade ╚Öi cre╚Ötem super frumos (datorit─â ╚Ťie ╚Öi ├«╚Ťi mul╚Ťumesc pentru asta). Dac─â vrei tu (sau altcineva) s─â promovezi un produs, un serviciu, un studiu pe la noi #pelegale ╚Öi s─â ajung─â la 11K oameni, scrie-mi personal ╚Öi r─âspund ­čÖé

Chiar, tu ce planuri ai vara asta?

ÔÜľ´ŞĆ juridic

 • Se m─âresc impozitele: de la 5% la 8% pe dividende, cre╚Öte acciza la tutun ╚Öi alcool, iar impozitul pe jocuri de noroc ajunge 40%.
 • Juri Vips, un pilot junior Red Bull Racing, a fost suspendat dup─â ce a folosit o insult─â rasial─â ├«n timpul unui stream Twitch. Asta ca s─â ne aducem aminte c─â nu putem spune chiar tot ce ne trece prin cap ├«n cadrul unor streamuri live.
 • Lucr─âtorii Apple dintr-un magazin de l├óng─â Baltimore au votat pentru sindicalizare, o premier─â pentru loca╚Ťiile de v├ónzare cu am─ânuntul ale gigantului tehnologic.
 • Un tribunal francez a men╚Ťinut interdic╚Ťia privind costumele de baie lungi ÔÇ×burkiniÔÇŁ care a fost instituit─â pentru ╚Ötrandurile publice ├«n ora╚Öul Grenoble, din sud-estul ora╚Öului.
 • Pre╚Öedintele francez Emmanuel Macron a pierdut controlul asupra parlamentului ╚Ť─ârii, dup─â ce coali╚Ťia sa de centru nu a reu╚Öit s─â c├ó╚Ötige o majoritate de 577 de locuri la alegerile na╚Ťionale. Rezultatul ├«nseamn─â c─â Macron, ales pentru un al doilea mandat ├«n aprilie, se va confrunta probabil cu provoc─âri semnificative ├«n realizarea priorit─â╚Ťilor legislative.
 • Pre╚Öedintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a ╚Ťinut primul s─âu discurs oficial preziden╚Ťial sub form─â de hologram─â prin tehnologia VR. Oare ├«n cazul pre╚Öedintelui Iohannis holograma ar vorbi mai repede?
 • Curtea Suprem─â SUA a anulat decizia Roe vs. Wade astfel ├«nc├ót statele federale vor ├«ncepe s─â implementeze legisla╚Ťie contra avorturilor. Pe rom├óne╚Öte, statele federale pot putea alege dac─â vor permite sau nu avorturile la cerere.
 • Guvernul Regatului Unit a propus noi reguli pentru a reglementa industria Buy Noy Pay Later (BNPL). Firmele BNPL vor fi obligate s─â efectueze verific─âri cu privire la solvabilitatea persoanelor ├«nainte de a acorda ├«mprumuturi ╚Öi trebuie s─â utilizeze un limbaj clar ╚Öi transparent ├«n anun╚Ťuri.
 • Fo╚Ötii lucr─âtori Tesla dau ├«n judecat─â compania, pretinz├ónd c─â nu a dat un preaviz de 60 de zile ├«nainte de a anun╚Ťa disponibiliz─âri, despre care Elon a spus c─â ar afecta 3,5% din for╚Ťa de munc─â a Tesla.
 • Google le-a spus angaja╚Ťilor c─â pot cere s─â se mute ├«n alte birouri, dup─â decizia de vineri a Cur╚Ťii Supreme care a anulat Roe v. Wade. ├Äntr-o not─â intern─â trimis─â vineri, Chief People Officer Google, Fiona Cicconi, a declarat c─â compania va permite ÔÇ×relocarea f─âr─â justificareÔÇŁ ├«n cele aproape 30 de loca╚Ťii ale sale din SUA, inclusiv ├«n patru state ├«n care avortul este ilegal sau ├«n care legile care restric╚Ťioneaz─â sau interzic avortul vor intr─â ├«n cur├ónd ├«n vigoare.
 • Autorii independen╚Ťi protesteaz─â ├«mpotriva politicii Amazon care permite returnarea dispozitivelor electronice pentru citit c─âr╚Ťi Kindle ├«n termen de ╚Öapte zile. Autorii spun c─â v─âd o cre╚Ötere a num─ârului de return─âri de dispozitive digitale dup─â ce o provocare TikTok care ├«ncurajeaz─â practica a devenit viral─â.
 • SUA, Regatul Unit, Japonia ╚Öi Canada interzic importul de aur rusesc. Decizia a fost luat─â ├«nainte de summitul G7, ├«n timp ce Fran╚Ťa, Italia ╚Öi Germania, care alc─âtuiesc restul G7, se a╚Öteapt─â s─â fac─â acela╚Öi lucru.
 • Dou─â persoane au fost ucise ╚Öi alte 21 au fost r─ânite s├ómb─ât─â, dup─â focuri ├«n mas─â ├«n districtul de divertisment din Oslo, Norvegia

Ai auzit probabil de conceptul ÔÇŁAgileÔÇŁ, asociat istoric cu dezvoltarea din IT. 

Tot mai multe companii, indiferent de dimensiune, pun pre╚Ť pe eficien╚Ťa ╚Öi eficacitatea cu care iau decizii si cu care livreaz─â. Ca s─â r─âm├ói competitiv, trebuie ca rezultatul final s─â fie ÔÇŁtop notchÔÇŁ. Dar cum po╚Ťi face asta ├«n condi╚Ťiile ├«n care e╚Öti bombardat de e-mailuri, ai 7 liste de to-do, intri ├«n nenum─ârate call-uri pe zi ╚Öi mai ai ╚Öi vreo 4 proiecte de gestionat? Iar dac─â mai coordonezi ╚Öi echipe care muncesc hibrid, deja haosul are toate ingredientele pentru a se manifesta.

Voila! Asta se nume╚Öte munc─â ÔÇŁnestructurat─âÔÇŁ, iar abordarea de lucru Agile vine tocmai s─â aduc─â claritate ├«n organiza╚Ťie ╚Öi s─â te ajute s─â-╚Ťi define╚Öti ╚Öi s─â-╚Ťi realizezi obiectivele cele mai importante. Nu e de mirare c─â tot mai multe companii aleg s─â adopte modul de lucru Agile ├«n activitatea lor zilnic─â, conform studiului Ascendis. 

Pas cu pas, la ├«nceput prin coexisten╚Ť─â cu metodele de management clasice, pentru ca apoi s─â aleag─â instrumentul potrivit pentru fiecare context de lucru specific. Arunc─â un ochi pe studiul Ascendis, denumit ÔÇŁAgile la puterea ROÔÇŁ ca s─â vezi noile trenduri ├«n management organiza╚Ťional.

* Ascendis este partenerul nostru ├«n aceast─â edi╚Ťie ╚Öi ajut─â companiile s─â implementeze Agile ├«n cultura lor organiza╚Ťional─â conform specificului acestora. Po╚Ťi vedea serviciile lor aici, ca s─â afli mai multe despre cum te pot ajuta s─â fii competitiv pe pia╚Ť─â.

­čĽÁ´ŞĆ interesante

 • FDA este posibil s─â interzic─â ╚Ťig─ârile electronice Juul. A interzis ╚Ťig─ârile electronice Juul pentru c─â nu prezentau suficiente dovezi c─â sunt safe pentru oameni. Este oare acesta ├«nceputul sf├ór╚Öitului ╚Ťig─ârilor electronice? Sau ├«ncepe o reglementare pentru ele?
 • Imediat, Juul Labs a cerut unei cur╚Ťi federale de apel s─â blocheze temporar interzicerea FDA asupra produselor sale de vaping. Dac─â s-ar acorda, ar permite companiei ╚Öi comercian╚Ťilor cu am─ânuntul s─â continue s─â v├ónd─â ╚Ťig─ârile electronice p├ón─â c├ónd o instan╚Ť─â va revizui interdic╚Ťia.
 • Iar aceast─â interdic╚Ťie a fost blocat─â.
 • De ce anumite ╚Ť─âri din UE bag─â mare pe extrac╚Ťia ╚Öi prelucrarea de c─ârbuni?
 • Care este noua politic─â privind sportivii transgender ├«n cadrul ├«notului? Pe scurt, a interzis tuturor femeilor transgender care nu au trecut la cel─âlalt sex ├«nainte de v├órsta de 12 ani s─â concureze la probele de ├«not la categoria feminin─â.
 • Miercuri, pre╚Öedintele Biden a cerut Congresului o suspendare pentru trei luni a taxelor federale pe benzin─â ╚Öi motorin─â, pe fondul pre╚Ťurilor record la benzin─â ├«n SUA. Administra╚Ťia Biden a discutat despre ├«ntreruperea taxelor federale – 18,4 cen╚Ťi pe galon pentru benzin─â ╚Öi 24,4 cen╚Ťi pe galon pentru motorin─â ÔÇö pentru un timp. Suspendarea ar fi ├«n vigoare din iulie p├ón─â ├«n septembrie ╚Öi ar necesita aprobarea Congresului.
 • Guvernul canadian a interzis plasticul de unic─â folosin╚Ť─â. Interdic╚Ťia include pungi de cump─âr─âturi, tac├ómuri din plastic, paie ╚Öi recipiente pentru alimente greu de reciclat. Se vor face unele excep╚Ťii pentru articolele care servesc scopuri medicale.
 • Administra╚Ťia Biden solicit─â companiilor de tutun s─â reduc─â cantitatea de nicotin─â din ╚Ťig─âri la niveluri care nu creeaz─â dependen╚Ť─â. Politica urmeaz─â s─â fie anun╚Ťat─â ca parte a unei colec╚Ťii de ac╚Ťiuni de reglementare ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â, dar FDA ar putea dura p├ón─â la un an pentru a propune o regul─â ├«nainte de a fi deschis─â pentru comentarii publice. Biden a lansat o ini╚Ťiativ─â ÔÇ×cancer moonshotÔÇŁ la ├«nceputul acestui an, ├«ncerc├ónd s─â reduc─â rata mortalit─â╚Ťii cauzate de cancer ├«n SUA cu 50% ├«n 25 de ani.
 • Lucr─âtorii feroviari din Regatul Unit au intrat ├«n grev─â, dup─â ce discu╚Ťiile dintre sindicat ╚Öi guvern s-au pr─âbu╚Öit. Cu doar ~20% din trenuri ├«n func╚Ťiune din cauza grevei, milioane de c─âl─âtori britanici se vor confrunta probabil cu ├«nt├órzieri ╚Öi anul─âri.
 • Mai multe despre adev─ârata criz─â din Sri Lanka, unde oamenii stau la coad─â ca s─â ia benzin─â ╚Öi ╚Öcolile sunt online pentru c─â nu mai au cum s─â vin─â profesorii.
 • Netflix a concediat joi 300 de angaja╚Ťi, aproximativ 3% din for╚Ťa de munc─â total─â. Compania a invocat o cre╚Ötere mai lent─â a veniturilor ╚Öi necesitatea de a retrage cheltuielile ├«n mai multe departamente.
 • Exist─â oameni care ur─âsc s─â munceasc─â de acas─â.
 • Meta i-a avertizat pe angaja╚Ťii s─â nu vorbeasc─â despre decizia Roe v. Wade pe ÔÇ×canalele de comunicare din interiorul companieiÔÇŁ, au declarat surse pentru New York Times. Cum era aia cu libera exprima la locul de munc─â?

­čŤĺ e-commerce

 • Shopify ╚Öi Twitter au f─âcut un add-on pentru a conecta magazinele cu aplica╚Ťia de social media.
 • Ikea a lansat Ikea Kreativ Scene Scanner, care le permite utilizatorilor s─â scaneze o camer─â ╚Öi s─â creeze o replic─â 3D. Utilizatorii ├«╚Öi pot elimina mobilierul existent ╚Öi ├«l pot ├«nlocui cu produse Ikea, astfel ├«nc├ót s─â poat─â vizualiza cum ar ap─ârea ├«n casa lor. O s─â fie disponibil pe site ╚Öi pe Apple Store.
 • Uber Pool revine sub un nou nume. Serviciul a fost suspendat ├«n primele zile ale pandemiei din motive de distan╚Ťare social─â, dar Uber a dezv─âluit noua func╚Ťie sub numele UberX Share.
 • Airbnb ofer─â 10 milioane de dolari gazdelor care doresc s─â construiasc─â propriet─â╚Ťi de ├«nchiriere demne de selfie-uri ╚Öi poze pe Insta, de la g─âuri pentru hobbit p├ón─â la camere OZN. Face parte din tendin╚Ťa ÔÇ×c─âl─âtoriilor experien╚ŤialeÔÇŁ care este ├«n plin─â expansiune.
 • Shopify adaug─â +100 noi func╚Ťionalit─â╚Ťi pentru magazinele online.
 • Utilizatorii de Facebook, Instagram ╚Öi Messenger vor putea cump─âra haine virtuale de designer pentru avatarurile lor prin noul Meta Avatars Store. Magazinul va prezenta ├«mbr─âc─âminte de la m─ârci de lux precum Prada, Thom Browne ╚Öi Balenciaga.
 • Influencerii britanici p─âr─âsesc platforma de cump─âr─âturi live a TikTok, TikTok Shop, potrivit Financial Times. Unii influenceri spun c─â plata lor a sc─âzut. Influencerii trebuie s─â ╚Ťin─â cel pu╚Ťin dou─â sesiuni pe s─âpt─âm├ón─â, cu o durat─â cuprins─â ├«ntre 2 ╚Öi 6 ore. Influencerii sunt pl─âti╚Ťi cu ÔÇ×mii de lire sterlineÔÇŁ ca tax─â de baz─â, dar comisioanele lor au fost reduse ├«n aprilie.

­čĄ│ social media

 • Facebook ├«ncearc─â s─â reduc─â recenziile false pe paginile de afaceri.
 • Mark Zuckerberg a lansat un videoclip care prezint─â unele dintre noile prototipuri VR ale Meta.
 • LinkedIn bate moned─â pe live-uri: a f─âcut c├óteva actualiz─âri ale engagementului ├«n cadrul LinkedIn Events, inclusiv op╚Ťiuni de comentare ╚Öi r─âspunsuri la comentarii ├«n flux.
 • Consiliul de Supraveghere al Facebook a declarat ├«n primul s─âu raport anual c─â Facebook ar trebui s─â fie mai transparent cu privire la con╚Ťinutul pe care ├«l elimin─â ╚Öi de ce. Consiliul a spus c─â compania de social media trebuie s─â fie mult mai deschis─â cu privire la procesul s─âu de luare a deciziilor ╚Öi s─â ofere claritate cu privire la politicile privind discursul instigator la ur─â ╚Öi suspend─âri. Facebook ╚Öi-a creat Consiliul de Supraveghere, care include cadre universitare independen╚Ťi ╚Öi sus╚Ťin─âtori ai drepturilor omului, pentru a lua ├«n considerare deciziile de politic─â de moderare a con╚Ťinutului ╚Öi pentru a oferi recomand─âri pentru managementul viitor.
 • Consiliul de administra╚Ťie al Twitter a recomandat ca ac╚Ťionarii Twitter s─â voteze pentru a aproba achizi╚Ťia companiei de social media de c─âtre Elon Musk, ├«n valoare de 44 de miliarde de dolari. ├Än timpul unei apari╚Ťii de mar╚Ťi, Musk a spus c─â afacerea a fost blocat─â de trei probleme nerezolvate: ob╚Ťinerea aprob─ârii ac╚Ťionarilor, ob╚Ťinerea de finan╚Ťare prin datorii ╚Öi ob╚Ťinerea de r─âspunsuri la ├«ntreb─ârile sale despre spam ╚Öi conturi false de pe platform─â.
 • Instagram testeaz─â un instrument AI de scanare a fe╚Ťei pentru a determina v├órsta unui utilizator. Noul instrument necesit─â ca un selfie video s─â fie partajat cu compania ter╚Ť─â parte Yoti, care se bazeaz─â pe ├«nv─â╚Ťarea automat─â pentru a determina v├órsta utilizatorului. ├Än prezent, Instagram necesit─â verificarea v├órstei doar atunci c├ónd utilizatorii ├«ncearc─â s─â-╚Öi editeze ziua de na╚Ötere pentru a ar─âta c─â au mai mult de 18 ani. Utilizatorii trebuie s─â aib─â cel pu╚Ťin 13 ani pentru a se al─âtura platformei Instagram, dar platforma a ├«nceput s─â le cear─â utilizatorilor noi v├órsta lor abia ├«n 2019. Super! Deci practic mai d─âm fe╚Ťele noastre ╚Öi c─âtre alte persoane. ╚śi sigur c─â ─âla ne arat─â v├órsta? C─â eu dac─â m─â tund scurt ar─ât de 24 de ani, nu de 32.
 • Netflix exploreaz─â parteneriate de publicitate cu Google, Roku ╚Öi NBCUniversal pentru a aduce platformei sale reclame.
 • Grindr a spus c─â va folosi platforma bazat─â pe inteligen╚Ť─â artificial─â a Spectrum Labs pentru moderarea con╚Ťinutului, potrivit Axios. Aplica╚Ťia de ├«nt├ólniri LGBTQ a ales anterior s─â nu mai foloseasc─â AI pentru moderarea con╚Ťinutului din cauza preocup─ârilor legate de p─ârtinire. Sure, hai s─â folosim o alt─â companie care s─â aib─â acces la datele noastre dintr-o aplica╚Ťie de datini ca s─â mai facem ni╚Öte alte chestii.
 • Snap ruleaz─â teste interne pe Snapchat Plus, un abonament premium care le-ar oferi utilizatorilor acces anticipat la noi func╚Ťii.
 • Influencer marketing pe Instagram: CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a dezv─âluit c─â compania testeaz─â un marketplace pe Instagram care faciliteaz─â descoperirea creatorilor de con╚Ťinut. Odat─â ce un brand identific─â un creator cu care ar dori s─â colaboreze, ├«i poate ├«mp─ârt─â╚Öi detalii suplimentare despre livr─âri ╚Öi plat─â. Meta a spus c─â va ad─âuga un folder de mesaje de parteneriat pentru a ajuta m─ârcile ╚Öi creatorii s─â gestioneze ofertele.
 • Netflix mai d─â afar─â vreo 300 de oameni.
 • Twitter lucreaz─â la o func╚Ťie numit─â ÔÇŁNoteÔÇŁ care va permite content lung, nu doar 160 caractere.
 • TikTok pare s─â ating─â venituri de 12 miliarde de dolari ├«n acest an, mai mult dec├ót Snap ╚Öi Twitter ├«mpreun─â.
 • E╚Öti influencer? Ministerul Antreprenoriatului ╚Öi Turismului te va pl─âti ca s─â promovezi city break-uri ├«n Rom├ónia.
 • Trendurile pe care s─â le ├«ncerci pe TikTok s─âpt─âm├óna asta.

­čô▒ internet & tehnologie

 • Americanii ar putea ├«n cur├ónd s─â dea ├«n judecat─â companiile pentru utilizarea abuziv─â a datelor lor.
 • Google le-a spus utilizatorilor edi╚Ťiei gratuite G Suite vechi, inclusiv cu privire la e-mailul ╚Öi aplica╚Ťiile sale, c─â trebuie s─â ├«nceap─â s─â pl─âteasc─â o tax─â lunar─â pentru serviciu. Google a oferit serviciul gratuit ├«ntreprinderilor mici ├«n 2006, la c├ó╚Ťiva ani dup─â lansarea Gmail, ├«n speran╚Ťa c─â vor ├«ncerca. Compania a promis c─â serviciile vor r─âm├óne pe via╚Ť─â ╚Öi a permis companiilor s─â-╚Öi aduc─â numele de domenii personalizate pe Gmail. ╚śi uite a╚Öa faci un client captiv. Noi avem conturile pe Gmail din 2015, cum ar fi fost s─â renun╚Ť la tot ecosistemul ╚Öi s─â migrez ├«n alt─â parte? Po╚Ťi citi ├«ntreaga poveste aici.
 • Telegram a anun╚Ťat planuri de a oferi un nivel de abonament pl─âtit cu func╚Ťii precum ├«nc─ârcarea fi╚Öierelor de 4 GB ╚Öi desc─ârc─âri mai rapide. ├Äntr-un interviu recent, fondatorul Telegram Pavel Durov a spus c─â aplica╚Ťia ╚Öi serviciul ÔÇ×ar trebui s─â fie finan╚Ťate ├«n primul r├ónd de utilizatorii s─âi, nu de agen╚Ťii de publicitateÔÇŁ. El a subliniat c─â toate func╚Ťiile existente ale aplica╚Ťiei vor r─âm├óne gratuite.
 • Statul New York ofer─â adul╚Ťilor ├«n v├órst─â sute de robo╚Ťi conversa╚Ťionali ├«nso╚Ťitori, ├«n efortul de a combate singur─âtatea. ├Änso╚Ťitorii robo╚Ťi se vor putea angaja ├«n discu╚Ťii mici cu proprietarii lor, pe l├óng─â faptul c─â ├«i vor ajuta s─â ╚Ťin─â eviden╚Ťa comunic─ârilor cu familia, a obiectivelor de exerci╚Ťii fizice ╚Öi a programelor de medica╚Ťie.
 • Amazon dezvolt─â o func╚Ťie care ├«i permite lui Alexa s─â imite vocea unei persoane pe baza a mai pu╚Ťin de un minut de ├«nregistrare audio. Func╚Ťia de voce sintetic─â, care nu are ├«nc─â o dat─â de lansare, este promovat─â ca o modalitate prin care oamenii pot vorbi cu cei dragi dup─â ce ace╚Ötia au murit.
 • Google a raportat c─â o companie italian─â a ajutat spionii s─â spioneze ╚Ťinte care se aflau ├«n Italia ╚Öi Kazahstan. Spyware-ul nu a fost foarte utilizat ├«n campaniile anterioare de hacking.
 • Elon Musk a spus c─â Tesla este pe cale s─â aib─â un prototip al robotului s─âu umanoid gata p├ón─â la sf├ór╚Öitul lunii septembrie. ├Än cadrul Forumului Economic din Qatar, CEO-ul a sugerat c─â prototipul Optimus ar putea fi dezv─âluit ├«n urm─âtoarea Zi a AI a Tesla, pe 30 septembrie. La c├óte probleme are Elon Musk cu toatele, s─â ajungem noi ├«n septembrie.
 • Po╚Ťi s─â cumperi acum Prada ├«n Metaverse.
 • Facebook Pay devine Meta Pay. Dar ne intereseaz─â mai pu╚Ťin pentru c─â oricum la noi nu exist─â.
 • E-mailurile Partidului Verzilor din Germania au fost hackuite.
 • ├Än vreme ce Instagram vrea s─â implementeze module de recunoa╚Ötere facial─â cu ajutorul tehnologiei, Microsoft spune c─â va elimina treptat tehnologia de recunoa╚Ötere facial─â care este conceput─â pentru a identifica v├órsta, sexul, starea emo╚Ťional─â ╚Öi alte caracteristici ale unei persoane. Compania a recunoscut c─â tehnologia automatizat─â pune probleme, cum ar fi lipsa de confiden╚Ťialitate ╚Öi tendin╚Ťa de generalizare, care poate discrimina, perpetua stereotipuri ╚Öi poate refuza serviciile oamenilor.

­čŤá´ŞĆ utile

 • Cum spargi subiectele complicate ├«n buc─â╚Ťi de con╚Ťinut digerabil pentru audien╚Ťa ta?
 • sfaturi ca s─â scrii clar ╚Öi r─âspicat pe ├«n╚Ťelesul omului.
 • Aparent, nu este nicio diferen╚Ť─â ├«n SPF pentru adul╚Ťi ╚Öi pentru bebelu╚Öi. Doar miros diferit.

­čĺĽ recomandarea avocatoo

 • Flodesk este o aplica╚Ťie de e-mail marketing cu unlimited everything. Iar dac─â dai click aici, vei avea 50% reducere pentru un an ├«ntreg.
 • Pot spune cu cea mai mare sinceritate c─â produsele din CBD m-au ajutat enorm de mult ├«n perioadele stresante, mai ales pe partea de anxietate. De aceea am f─âcut parteneriat cu cei de la NATURECAN ╚Öi orice comand─â o dai la ei pe site cu codul ANAUDR20, vine cu 20% reducere.

Ne revedem mar╚Ťea viitoare, cu o alt─â tur─â #pelegale.

P├ón─â atunci, nu uita s─â ne urm─âre╚Öti pe FacebookInstagram ╚Öi Youtube ╚Öi s─â intri pe site, ca s─â vezi ultimele informa╚Ťii.

Cu drag,

Ana

PS: datorit─â volumului mare de informa╚Ťii, acest newsletter poate con╚Ťine typos.

newsletter freelancer pe legale

Ofert─â special─â de lansare!

Am lansat!

Freelancer pe Legale

Devino propriul t─âu ╚Öef ╚Öi f─â c├ó╚Ťi bani vrei, de unde vrei, f─âr─â s─â-╚Ťi fie team─â c─â te vei ├«ntoarce ├«n corpora╚Ťie.