Cristiana Oprea, pilot de raliu: sunt multe femei care vor să învețe să conducă în siguranță

podcast spotify
triangle

Cristiana Oprea este acea prezență feminină la care nu te-ai gândi în veci ce face. Plină de viață, cu un zâmbet larg, absolventă de arhitectură, ți-ai imagina cel mai probabil că lucrează într-un birou de design interior sau în domeniul creativ.

Însă Cristiana și-a dus pasiunea la un alt nivel: este pilot de raliuri și are #masinicupoveste, alături de blogul emoticar.ro, unde povestește despre ce înseamnă să fii femeie pilot. 

Am vorbit despre problemele pe care le are această industrie, cât de greu este să găsești sponsori, cum te protejezi în cazul accidentelor, cine răspunde pentru problemele pe care le ai pe traseu. Doar nu credeai că este ușor.

Cristiana promovează condusul în siguranță și a pus pe picioare comunitatea ”Femei în motosport”. Nu doar că femeile conduc, dar o fac și bine. Nu totul este despre viteză și adrenalină: multe femei vor să învețe să conducă în siguranță, ca să nu le mai fie frică când se suie la volan și vor să stăpănească mașinile pe care le au. 

Și pentru că totul este despre emoție, dacă asculți printre replici, vei regăsi sentimentele Cristianei și legătura ei cu mașina pe care o conduce. Și nu doar asta. O să descoperi cum te disciplinează condusul, te face să devii mai responsabil, mai conștient și efectul de eliberare pe care îl are asupra ta.

Asta în timp ce urmărești în oglinda retrovizoare un apus superb pe circuit.

PS: Cristiana, împreună cu Diana Hațegan, copilotul ei, au obținut argintul la raliul din Roma. How cool is that?

Următorul episod
Ce se întâmplă de fapt între Rusia și Ucraina? Ce înseamnă un război și care sunt obligațiile părților implicate?

Am vorbit cu Elena Lazăr, lector universitar doctor în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București, specializată în Drept Internațional Public despre situația conflictului ruso-ucrainean.

Despre show

Imaginea generală e că cei mai mulți avocați sunt plictisitori și fac lucrurile la fel, dintotdeauna. Suntem aici să demontăm asta 😉.

Suntem profesioniști specializați în drept comercial, noile tehnologii de azi și de mâine, social media, GDPR și start-ups. În mai puțin de 6 ani am ajuns să fim în topul jucătorilor importanți pe piață.

Gazda emisiunii este Ana-Maria Udriște, fondatorul Avocatoo.ro.

Poza despre show Ana podcast

Abonează-te la Newsletter

Primești cele mai digerabile doze pe legale în fiecare săptămână, direct în Inbox

newsletter freelancer pe legale

Ofertă specială de lansare!

Am lansat!

Freelancer pe Legale

Devino propriul tău șef și fă câți bani vrei, de unde vrei, fără să-ți fie teamă că te vei întoarce în corporație.