George Moroianu, flip.ro: un avocat ”can either make or break a deal”.

podcast spotify
triangle

George Moroianu are 22 ani și tocmai a lansat flip.ro, o platformă online prin care dacă vrei să cumperi un telefon second-hand sau refurbished fără să te simți ca la ruleta rusească, ar fi bine să îi ai în vedere. Pentru că le verifică, le curăță, repară și livrează impecabil.

Pe lângă asta, George ne împărtășeste și aspectele de investiție ale afacerii: cum au analizat un shareholders agreement și un termsheet, cum trebuie să privești relația cu un investitor, la ce trebuie să fii atent și care e metoda de a te ține motivat când nu vezi rezultate imediate.

Am discutat despre cât de importantă este partea de documentație pe site, privind termenii & condițiile și cum poți folosi tot acest mecanism ca să câștigi încrederea vizitatorului și să-l transformi în client.

Cu ocazia asta, George ne împărtășește cum vede rolul avocatului într-un start-up, ce criterii are în vedere când îl alege și ce ar trebui să facă un avocat. Vei descoperi cât de important este să construiești o relație de încredere cu clientul tău și ce înseamnă să vezi dincolo de niște livrabile ca profesionist.

Următorul episod
Ce se întâmplă de fapt între Rusia și Ucraina? Ce înseamnă un război și care sunt obligațiile părților implicate?

Am vorbit cu Elena Lazăr, lector universitar doctor în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București, specializată în Drept Internațional Public despre situația conflictului ruso-ucrainean.

Despre show

Imaginea generală e că cei mai mulți avocați sunt plictisitori și fac lucrurile la fel, dintotdeauna. Suntem aici să demontăm asta 😉.

Suntem profesioniști specializați în drept comercial, noile tehnologii de azi și de mâine, social media, GDPR și start-ups. În mai puțin de 6 ani am ajuns să fim în topul jucătorilor importanți pe piață.

Gazda emisiunii este Ana-Maria Udriște, fondatorul Avocatoo.ro.

Poza despre show Ana podcast

Abonează-te la Newsletter

Primești cele mai digerabile doze pe legale în fiecare săptămână, direct în Inbox

newsletter freelancer pe legale

Ofertă specială de lansare!

Am lansat!

Freelancer pe Legale

Devino propriul tău șef și fă câți bani vrei, de unde vrei, fără să-ți fie teamă că te vei întoarce în corporație.