La ce îți trebuie o politică de social media pentru angajați?

podcast spotify
triangle

În contextul în care tot mai multe persoane folosesc rețelele de socializare în mod constant acestea au devenit parte din viața noastră. fiecare angajat din cadrul companiei tale are cel puțin un profil pe o rețea de socializare pe care îl folosește în mod curent, fie că vorbim de Facebook Instagram TikTok sau LinkedIn.

Cu toate acestea trebuie să avem o limită între ceea ce ne poate angaja imaginea companiei noastre prin intermediul unui angajat și ce poate posta acesta pe rețelele de socializare, fie că o va face în numele companiei sau în numele său propriu. Nu de puține ori scandalurile au apărut în mass-media pentru că angajații au depășit uneori anumite limite.

În acest episod afli la ce te poate ajuta o politică de social media pentru angajați și care sunt riscurile pe care le poți diminua prin ea.

📰 Citește articolul aici: https://www.avocatoo.ro/blog/de-ce-este-bine-sa-ai-o-politica-de-social-media-pentru-angajati/ 

⏭️ Urmărește-ne pe:

😎 Site: https://www.avocatoo.ro/ 

💌Newsletter (gratis): https://avocatoo.substack.com/

💥Instagram: https://www.instagram.com/avocatoo.ro

🌈Facebook: https://www.facebook.com/avocatoo.ro/ 

📽 Youtube: https://youtube.com/c/Avocatoo

Următorul episod
Ce se întâmplă de fapt între Rusia și Ucraina? Ce înseamnă un război și care sunt obligațiile părților implicate?

Am vorbit cu Elena Lazăr, lector universitar doctor în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București, specializată în Drept Internațional Public despre situația conflictului ruso-ucrainean.

Despre show

Imaginea generală e că cei mai mulți avocați sunt plictisitori și fac lucrurile la fel, dintotdeauna. Suntem aici să demontăm asta 😉.

Suntem profesioniști specializați în drept comercial, noile tehnologii de azi și de mâine, social media, GDPR și start-ups. În mai puțin de 6 ani am ajuns să fim în topul jucătorilor importanți pe piață.

Gazda emisiunii este Ana-Maria Udriște, fondatorul Avocatoo.ro.

Poza despre show Ana podcast

Abonează-te la Newsletter

Primești cele mai digerabile doze pe legale în fiecare săptămână, direct în Inbox

newsletter freelancer pe legale

Ofertă specială de lansare!

Am lansat!

Freelancer pe Legale

Devino propriul tău șef și fă câți bani vrei, de unde vrei, fără să-ți fie teamă că te vei întoarce în corporație.