Laura Breabăn: nu ai cum să-ți dai seama de niște lucruri când vorbești doar tu cu tine

podcast spotify
triangle

Laura Breabăn este un avocat care a decis să-și urmeze calea și pasiunea: aceea de a face design de interior si astfel a luat naștere Duende de Luna.

Cum foarte bine a zis ”cineva m-a plătit să fiu creativă”.

Am vorbit despre stagiatura, ce criterii ai la îndemână atunci când alegi între o societate mică și o societate mare, cât de important este să rezonezi cu echipa, cum crești în interiorul firmei și cum îți setezi obiectivele.

Laura pune pasiune în tot ce face, de la avocatură, unde trebuie să fii analitic, până la creație și jocul culorilor. A făcut un pas important de-a lungul carierei, despre care mulți nu vor să vorbească: s-a apucat de terapie și yoga. Unde a cunoscut oameni mișto, cum spune ea, cu care a rezonat care au ajutat-o să contureze ce-și dorește spre viitor.

Avocatura este un mediu în care terapia este privită ca un semn de slăbiciune. Știm doar să muncim, cu cât mai mult, cu atât mai bine. fără să mai punem accent pe latura noastră umană și pe nevoile pe care le avem zilnic. Când spui că faci terapie, oamenii din jur te percep ca fiind vulnerabil. Laura ne spune cum a ajutat-o terapia să descopere cum să îmbine partea creativă cu munca de avocat și să fie împăcată cu decizia de a o lua pe cont propriu și a-și urma pasiunea.

Laura a pornit ca junior în firma de avocatura unde a ajuns partener, apoi a plecat să facă consultanță, pentru că vrut să vadă cum e. Din partener s-a dus ca avocat senior. A fost această mișcare un regres? Contează așa mult titulatura? Între timp, a urmat cursuri de design și și-a urmat pasiunea. 

Acum este avocat pe cont propriu, face yoga și terapie și încântă oamenii cu proiectele ei de design interior. Și își dorește să-și amenajeze o mansardă care să fie un loc ai ei, de empowerement și regăsire. Laura este un avocat mișto. Și un om și mai mișto.

Următorul episod
Ce se întâmplă de fapt între Rusia și Ucraina? Ce înseamnă un război și care sunt obligațiile părților implicate?

Am vorbit cu Elena Lazăr, lector universitar doctor în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București, specializată în Drept Internațional Public despre situația conflictului ruso-ucrainean.

Despre show

Imaginea generală e că cei mai mulți avocați sunt plictisitori și fac lucrurile la fel, dintotdeauna. Suntem aici să demontăm asta 😉.

Suntem profesioniști specializați în drept comercial, noile tehnologii de azi și de mâine, social media, GDPR și start-ups. În mai puțin de 6 ani am ajuns să fim în topul jucătorilor importanți pe piață.

Gazda emisiunii este Ana-Maria Udriște, fondatorul Avocatoo.ro.

Poza despre show Ana podcast

Abonează-te la Newsletter

Primești cele mai digerabile doze pe legale în fiecare săptămână, direct în Inbox

newsletter freelancer pe legale

Ofertă specială de lansare!

Am lansat!

Freelancer pe Legale

Devino propriul tău șef și fă câți bani vrei, de unde vrei, fără să-ți fie teamă că te vei întoarce în corporație.