Miruna Bercariu: nu consider că diploma în drept la Cambridge îți oferă singură un avantaj. Dimpotrivă, trebuie să demonstrezi mai mult

podcast spotify
triangle

Miruna Bercariu este studentă la Drept la Cambridge, Anglia, în anul III. Mi-am dorit foarte mult să iau acest interviu dintr-o pură curiozitate să vorbești cu cineva care să-ți spună cum e în OxBridge.

Am aflat foarte multe lucruri interesante, de la ce înseamnă să aplici la Cambridge, la cum este structura anului universitar, firme elitiste de avocatură pledante, commercial awareness și mentorat.

Am vorbit despre avantajele și dezavantajele pe care le ai dacă studiezi la Cambridge, pe ce se pune accent, cum diferă față de sistemul din România și ce oportunități de carieră ai după terminarea facultății.

Nu uita să dai subscribe la canal, să dai share la podcast, steluțe norocoase și să ne lași review-uri și comentarii.

Următorul episod
Ce se întâmplă de fapt între Rusia și Ucraina? Ce înseamnă un război și care sunt obligațiile părților implicate?

Am vorbit cu Elena Lazăr, lector universitar doctor în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București, specializată în Drept Internațional Public despre situația conflictului ruso-ucrainean.

Despre show

Imaginea generală e că cei mai mulți avocați sunt plictisitori și fac lucrurile la fel, dintotdeauna. Suntem aici să demontăm asta 😉.

Suntem profesioniști specializați în drept comercial, noile tehnologii de azi și de mâine, social media, GDPR și start-ups. În mai puțin de 6 ani am ajuns să fim în topul jucătorilor importanți pe piață.

Gazda emisiunii este Ana-Maria Udriște, fondatorul Avocatoo.ro.

Poza despre show Ana podcast

Abonează-te la Newsletter

Primești cele mai digerabile doze pe legale în fiecare săptămână, direct în Inbox

newsletter freelancer pe legale

Ofertă specială de lansare!

Am lansat!

Freelancer pe Legale

Devino propriul tău șef și fă câți bani vrei, de unde vrei, fără să-ți fie teamă că te vei întoarce în corporație.