Ne dă CNA videoclipurile de pe Youtube jos? Vine cenzura pe internet?

podcast spotify
triangle

Avem pe masă un proiect de lege care vizează platformele de partajare conținut video și vine cu o serie de restricții. Unele ne plac, altele nu ne plac, însă va trebuie să le respectăm.

Trebuie să ne autorizăm la CNA ca streameri? Mai putem să urcăm conținut pe Youtube dacă nu avem licență? Ce sancțiuni riscăm? Care sunt regulile pe care trebuie să le avem în vedere când publicăm de acum încolo video-uri pe Youtube (și nu numai).

Am vorbit cu Tiberiu Protopopescu, avocat specializat în proprietate intelectuală și consilier în proprietate industrială despre toate aceste aspecte. 

Ne închide internetul de mâine?

📰 Articolul (cu transcript) poate fi citit integral aici: https://www.avocatoo.ro/blog/ne-da-cna-clipurile-de-pe-youtube-jos-trebuie-sa-iti-iei-licenta-pentru-youtube/ 

Resurse:

seria video #banidinidei pe Youtube: https://www.youtube.com/hashtag/banidinidei  seria articolelor pe proprietate intelectuală: https://www.avocatoo.ro/categorie/it/it-ip/

Pe Tiberiu Protopescu îl găsiți pe:

site: https://protopopescu.eu/ Rarible: https://rarible.com/tiberiuibit Mecena: https://mecena.art/product-category/artists/painters/tiberiu-protopopescu/

⏭️ Urmărește-ne pe:  
😎 Site: https://www.avocatoo.ro/
💌Newsletter (gratis): https://avocatoo.substack.com/
💥Instagram: https://www.instagram.com/avocatoo.ro/
🌈Facebook: https://www.facebook.com/avocatoo.ro/

Următorul episod
Ce se întâmplă de fapt între Rusia și Ucraina? Ce înseamnă un război și care sunt obligațiile părților implicate?

Am vorbit cu Elena Lazăr, lector universitar doctor în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București, specializată în Drept Internațional Public despre situația conflictului ruso-ucrainean.

Despre show

Imaginea generală e că cei mai mulți avocați sunt plictisitori și fac lucrurile la fel, dintotdeauna. Suntem aici să demontăm asta 😉.

Suntem profesioniști specializați în drept comercial, noile tehnologii de azi și de mâine, social media, GDPR și start-ups. În mai puțin de 6 ani am ajuns să fim în topul jucătorilor importanți pe piață.

Gazda emisiunii este Ana-Maria Udriște, fondatorul Avocatoo.ro.

Poza despre show Ana podcast

Abonează-te la Newsletter

Primești cele mai digerabile doze pe legale în fiecare săptămână, direct în Inbox

newsletter freelancer pe legale

Ofertă specială de lansare!

Am lansat!

Freelancer pe Legale

Devino propriul tău șef și fă câți bani vrei, de unde vrei, fără să-ți fie teamă că te vei întoarce în corporație.