Simona Telteu, Iona Store: pentru mine IONA este mijlocul prin care pot să las amprenta facând ce-mi place

podcast spotify
triangle

Afacerile cu bijuterii sunt un vis pe care orice femeie l-a avut la un moment dat, încă din copilărie când luam pe ascuns din bijuteriile mamei și ni le puneam în fața oglinzii.

Pe atunci nu te gândeai că există, de exemplu, diferențe între bijuteriile fine și bijuteriile de artist. Bunica mea, de exemplu, le numea ”gablonțuri”. Cam ceea ce găsim acum pe AliExpress în sistem de dropshipping. Pe măsură ce am crescut, mi-am dat seama că bijuteriile nu înseamnă doar specula făcută în bazarurile turcești, aurul vândut la bursă, pietre mari care să strălucească și dimensiuni cât mai mari. Așa am aflat de bijuteriile fine.

Nu mică mi-a fost mirarea să descopăr că bijuteriile au o structură de rezistență, că trebuie gândite ca să vezi că rezistă și nu se rup, că de fapt aurul alb nu e chiar aur, ci o combinație.

Piața din România este încă la început pe piața bijuteriilor fine, fiind puțini jucători pe piață care să se afirme. Vorbim în acest episod de barierele care există când vrei să produci bijuterii, iar apoi să le și comercializezi. Despre cum îți poți proteja designul unicat, fără să te coste o avere în condițiile în care nu ai un mecanism bine pus la punct legislativ.

Bijuteriile fine spun o poveste pe care o porți cu tine. Află cum poți face parte din ea.

Apreciem share-urile pe rețelele sociale (Facebook, LinkedIn, Instagram) și așteptăm comentariile și sugestiile tale pentru episoadele viitoare.

Nu uita să te abonezi și zi-ne despre ce vrei să vorbim în continuare 🙂

Următorul episod
Ce se întâmplă de fapt între Rusia și Ucraina? Ce înseamnă un război și care sunt obligațiile părților implicate?

Am vorbit cu Elena Lazăr, lector universitar doctor în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București, specializată în Drept Internațional Public despre situația conflictului ruso-ucrainean.

Despre show

Imaginea generală e că cei mai mulți avocați sunt plictisitori și fac lucrurile la fel, dintotdeauna. Suntem aici să demontăm asta 😉.

Suntem profesioniști specializați în drept comercial, noile tehnologii de azi și de mâine, social media, GDPR și start-ups. În mai puțin de 6 ani am ajuns să fim în topul jucătorilor importanți pe piață.

Gazda emisiunii este Ana-Maria Udriște, fondatorul Avocatoo.ro.

Poza despre show Ana podcast

Abonează-te la Newsletter

Primești cele mai digerabile doze pe legale în fiecare săptămână, direct în Inbox

newsletter freelancer pe legale

Ofertă specială de lansare!

Am lansat!

Freelancer pe Legale

Devino propriul tău șef și fă câți bani vrei, de unde vrei, fără să-ți fie teamă că te vei întoarce în corporație.