Tudor Mușat, SeedLegals: zona de LegalTech trebuie să aibă parte de reglementări specifice, adaptate noilor tehnologii

podcast spotify
triangle

Tudor Mușat a terminat Facultatea de Drept la Cambridge, iar acum lucrează la SeedLegals, una din primele platforme care ajută companiile să-și automatizeze tot fluxul de documente necesar unei investiții.

Practic, SeedLegals este un conector între investitori și companii, iar totul se derulează prin intermediul platformei, de la înființarea firmei și până la primele runde de investiții.

Am vorbit despre sistemul antreprenorial din UK și modalitatea în care se realizează investițiile, programe de accelerare, ecosistemul de start-up-uri, la ce să fii atent atunci când vrei să iei o investiție și cum să negociezi și cum evoluează zona de LegalTech.

Pe final, Tudor ne oferă niște sfaturi la care să fim atenți atunci când vrem să plecăm pe drumul acesta și să accesăm o investiție.

Nu uita să ne urmărești pe site și pe Instagram.

Următorul episod
Ce se întâmplă de fapt între Rusia și Ucraina? Ce înseamnă un război și care sunt obligațiile părților implicate?

Am vorbit cu Elena Lazăr, lector universitar doctor în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București, specializată în Drept Internațional Public despre situația conflictului ruso-ucrainean.

Despre show

Imaginea generală e că cei mai mulți avocați sunt plictisitori și fac lucrurile la fel, dintotdeauna. Suntem aici să demontăm asta 😉.

Suntem profesioniști specializați în drept comercial, noile tehnologii de azi și de mâine, social media, GDPR și start-ups. În mai puțin de 6 ani am ajuns să fim în topul jucătorilor importanți pe piață.

Gazda emisiunii este Ana-Maria Udriște, fondatorul Avocatoo.ro.

Poza despre show Ana podcast

Abonează-te la Newsletter

Primești cele mai digerabile doze pe legale în fiecare săptămână, direct în Inbox

newsletter freelancer pe legale

Ofertă specială de lansare!

Am lansat!

Freelancer pe Legale

Devino propriul tău șef și fă câți bani vrei, de unde vrei, fără să-ți fie teamă că te vei întoarce în corporație.