Vlad Soare, prim vice-președinte Partidul Verde: aparatul administrativ m-a chinuit și mi-a pus piedici. De aceea trebuie să-l schimbăm

podcast spotify
triangle

Vlad-Cristian Soare este colaborator al Facultății de Drept, Universitatea din București la disciplina Drept Constituțional și unul din cei mai îndrăgiți conducători de seminar în rândul studenților.

Nu degeaba, ci pentru că Vlad se apropie de studenți și vrea să îi facă pe aceștia să înțeleagă cum se întâmplă chestiile.

Vlad e de asemenea și antreprenor, iar ca avocat conduce o firmă respectabilă de avocatură formată din profesioniști tineri, Pârgaru, Soare & Asociații. S-a lovit de multe ori de probleme administrative, care l-au chinuit și i-au pus piedică. Tocmai de aceea teza lui de doctorat a fost în dreptul administrativ, pe ideea ”Învată-ți dușmanul ca să poți să-l ucizi”. 

Episodul a fost făcut în martie, iar între timp Vlad și Florin Călinescu și-au unit forțele și Partidul Verde a devenit formațiunea care și-a însușit proiectul AMBI.

Acum, Vlad este prim vice-președintele Partidului Verde București Ilfov și candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Ilfov.

În episodul acesta am vorbit despre filme, cinematografie, cărți, pasiunea pentru predat către studenți, viziunea sa administrativă și ce înseamnă să fii avocat, colaborator, doctorand, antreprenor și … om. Toate în același timp.

Următorul episod
Ce se întâmplă de fapt între Rusia și Ucraina? Ce înseamnă un război și care sunt obligațiile părților implicate?

Am vorbit cu Elena Lazăr, lector universitar doctor în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București, specializată în Drept Internațional Public despre situația conflictului ruso-ucrainean.

Despre show

Imaginea generală e că cei mai mulți avocați sunt plictisitori și fac lucrurile la fel, dintotdeauna. Suntem aici să demontăm asta 😉.

Suntem profesioniști specializați în drept comercial, noile tehnologii de azi și de mâine, social media, GDPR și start-ups. În mai puțin de 6 ani am ajuns să fim în topul jucătorilor importanți pe piață.

Gazda emisiunii este Ana-Maria Udriște, fondatorul Avocatoo.ro.

Poza despre show Ana podcast

Abonează-te la Newsletter

Primești cele mai digerabile doze pe legale în fiecare săptămână, direct în Inbox

newsletter freelancer pe legale

Ofertă specială de lansare!

Am lansat!

Freelancer pe Legale

Devino propriul tău șef și fă câți bani vrei, de unde vrei, fără să-ți fie teamă că te vei întoarce în corporație.