14

Asociatul sau administratorul și-a schimbat buletinul? Nu uita să modifici la Registrul Comerțului.

2 minute • Ana-Maria Udriste • 17 iunie 2019


Știm, ne schimbăm buletinul/datele de identificare ale firmei (asta dacă suntem o persoană juridică și, de exemplu, ne schimbăm denumirea sau sediul), însă uităm de cele mai multe ori să facem și operațiunile necesare la Registrul Comerțului și pe la alte autorități/instituții (cum ar fi banca).

Nu că ar fi neapărat o problemă, doar că în momentul în care vom dori să facem o altă operațiune, va trebui să facem și modificarea asta (alți bani, altă distracție și probabil încă un drum făcut pentru că nu ți-ai adus aminte în timp util, ci doar când s-a amânat dosarul).

Ca să eviți aceste situații, iată ce trebuie să faci.

Documente necesare

  1. Documentul din care să reiasă noile date de identificare ale asociatului/administratorului (buletin/pașaport sau certificat de înmatriculare);
  2. Decizie a Asociatului Unic/Hotărârea AGA, după caz
  3. Anexă contor cuvinte la Decizie/Hotărâre AGA
  4. Actul constitutiv al societății, actualizat cu noile date

Am vrea să-ți spunem și cât te costă în mod concret, însă în funcție de referent și de județ am achitat între 68 RON și 190 RON, așa că … pe acolo.

Cum te putem ajuta?

Ne ocupăm să-ți modificăm datele de identificare oriunde în țară, online, fără deplasări inutile. Redactăm documentația, oferim consultanță gratuită și urmărim tot procesul.

Află mai multe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *