carti dezvoltare personala

Cărți de dezvoltare personală de care ai nevoie

3 minute • Andreea Crăcan • 16 iulie 2020


Când vine vorba de cărți de dezvoltare personală, fiecare dintre noi are gusturi diferite. Indiferent de cariera aleasă, astfel de cărți ne ajută să schimbăm anumite lucruri la comportamentul nostru, dar și să îi înțelegem mai bine pe cei din jur. Astfel cărți sunt practice, însă doar dacă sunt parcurse cu mintea deschisă și cu dorința de a învăța cu adevărat ceva.

Cărțile de dezvoltare personală nu funcționează pentru toată lumea, acesta fiind și motivul pentru care unii cititori sunt sceptici. Ia un pix în mână, câteva post-it-uri și dezvoltă-ți mintea cu ajutorul acestor cărți:

5 cărți de dezvoltare personală care nu ar trebui să lipsească din biblioteca ta

Secretele succesului în era digitală de Dale Carnegie

Dale Carnegie este unul dintre cei mai cunoscuți autori de dezvoltare personală. Cartea Secretele succesului în era digitală este dedicată persoanelor care își doresc să înțeleagă cum pot comunica eficient într-o eră în care tehnologia pare să ia cu asalt totul în jurul nostru.

Conceptul de mindfulness a devenit din ce în ce mai cunoscut în ultimii ani, deoarece ritmul vieții este tot mai alert, iar oamenii își doresc să trăiască prezentul și să aibă parte de experiențe autentice. Cartea aceasta face referire la coeficientul de inteligență emoțională, deseori ignorant.

Cartea abordează felul în care oamenii înțeleg și simt iubirea, diferit, dar totuși profund. Această carte are rolul de a explica fiecărui cititor în parte, faptul că este în regulă să fim diferiți și că nu de puține ori, fix diferențele ne ajută să dezvoltăm relații puternice, de durată.

Curajul de a fi tu însuți este o lectură emoționantă, în cadrul căreia autorul ne face cunoștință cu arta comunicării profunde și ne prezintă motivele pentru care este imperios necesar ca întâi de toate, să ne cunoaștem și să ne acceptăm pe noi înșine.

Arta formării unor obiceiuri sănătoase se învață prin practică și setarea unor obiective precise. James Clear a scris această carte pentru cei care își doresc rezultate remarcabile, indiferent de domeniul de activitate, fiind creată sub forma unui ghid ușor de lecturat și de pus în acțiune.

Voi ce cărți de dezvoltare personală citiți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *