efecte negative maratoane de seriale 1477822918

Ce seriale urmăresc studenţii de la drept?

2 minute • Luana GI • 04 august 2017


Vara se numără serialele.

Deja a trecut o lună de zile din vacanţă. Fiecare încearcă să-şi ocupe timpul într-un mod plăcut, dar în funcţie de preferinţe.
Unii preferă să facă drumeţii cu prietenii, unii practică diferite sporturi, unii conştiincioşi repetă materia de anul trecut sau se gândesc la licenţă, iar alţii se închid în camerele lor, trag jaluzelele, işi iau provizii şi se pun pe urmărit seriale.
Aşadar, am rugat câţiva studenţi de la drept, din diferite centre universitare să-mi mărturisească preferinţele lor în materie de seriale.

În urma discuţiilor avute cu aceştia, iată ce am obţinut:

Cel mai urmărit serial care are legătură  cu domeniul dreptului este Suits.
Pentru cei care nu au auzit niciodată de el, dar care ar fi interesaţi să afle mai multe despre acesta, vă pot câte ceva despre acesta. Vorba despre un tânăr pe nume Mike Ross care a renunţat la facultate şi care inițial lucrează ca asociatul lui Harvey Specter, avocat de meserie, deşi nu a făcut facultatea de drept.
Serialul How to get away with murder este următorul preferat de studenţii de la drept. În acest serial este vorba despre Annalise Keating, un avocat strălucit, iar împreună cu un grup de studenţi încrezători, ambițioși, şi obsedați de ideea de a demonstra că sunt cei mai buni, va rezolva şi va incerca să câştige cazurile fără speranță  ca avocat al apărării.
Alte seriale urmărite de către studenţi în legătură cu dreptul sunt : CSI, Law and Order, The good wife, Boston Legal, The Mentalist, CSI Cyber.
În ceea priveşte serialele care nu au o tematică din domeniul dreptului, dar care sunt foarte îndrăgite de studenţi, enumăr : Game of Thrones, Vikings, Lucifer, House of Cards.
Pintre acestea se mai numără şi Breaking Bad, Lie to me, Hannibal, Orphan Black, Grey’s Anatomy, Prison break.
În următoarele luni de vacanţă vizionaţi ce vă place, iar dacă v-am ajutat cu aceste recomandări,  vă urez vizionare plăcută !
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *