ce spune despre tine codul tau civil  min

Ce spune despre tine codul tău civil?

2 minute • Bence Antonya • 15 ianuarie 2019


Codul civil din 1864  – Ești un om care iubeşte tradiţia, căruia nu-i pasa ce-i trendy, tu ai stilul tău, care te reprezintă. Te-ai acomodat cu acest cod in mijlocul anilor ’60 şi de atunci formaţi un cuplu de nedespărţit.
Cod civil comentat pe articole – Eşti un om care dă foarte mult pe opinia altora, fiecare decizie importantă este prima dată consultată cu prietenii. Această obişnuinţă este prezentă şi în sala de judecată, unde consulţi cu plăcere opiniile specialiştior.
Cod civil spiralat – Ești un om care nu ar scăpa niciodată o aventură. Vineri după ultima tură in sala de judecata, schimbi servieta în geanta de sport în 30 de minute, şi deja eşti la poalele muntelui Ciucaş. Un accesoriu e vital, codul civil, care în versiunea asta, suportă orice circumstanţă.
Cod civil + cod de procedură civilă – Pentru tine, locul care constituie a doua casă e sala, dar nu neapărat de judecată. Ai un stil de viață sănătos pe care nu vrei să-l pierzi sub nicio formă. Din acest motiv, ai la tine o greutate de 2 kilograme permanent, cu care îţi poţi menţine muşchii şi în sala de judecată.
Cod civil pe telefon – Pentru tine, acest dispozitiv este bunul mobil principal. Comparat cu colegii tăi din secolul 19, nu mai ai nevoie de cărţi, ai lectura ta preferată la îndemână tot timpul. Nici notificările de pe Instagram nu îţi pot distrage atenţia.
Cod civil – Ah, codul perfect.  Acesta te însoţeşte oriunde ai merge, este scutul potrivit contra societăţii, care doreşte în fiecare minut să îşi facă streşina în acel fel, ca să curgă apa pe proprietatea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *