18 ani si un bilet gratuit prin tari europene

Împlinești 18 ani? Revendică-ți cadoul: un bilet ce te va duce prin Europa!

2 minute • Miruna Casiana Dumitrașcu • 15 martie 2018


Dacă ești iubitor al călătoriilor lungi și  al explorării până în cel mai îndepărtat loc posibil, atunci ai nimerit bine. Visul tău de a ajunge într-o țară pe care doar în fotografii ai reușit să o vezi va deveni realitate grație unui nou program căruia i se pun bazele în acest moment de către Comisia Europeană. Ți-am stârnit interesul, așa-i?
În principiu, proiectul are ca scop dezvoltarea culturii tinerilor tocmai prin călătorie, trecând dincolo de lecțiile pur teoretice predate acestora la orele de curs și răspunsurile la întrebarea “Unde se află țara X pe hartă?”. De ce să nu te duci chiar tu acolo?
În acest scop, tinerii care împlinesc vârsta de 18 ani vor beneficia de un bilet de tren gratuit ce va permite aceesul în 30 de țări europene. Însă nu nelimitat, ci doar o lună.
Chiar și așa, oportunitatea de a putea vizita aceste țări, chiar și pentru o zi, cultura, tradițiile, peisajele de care te poți bucura și pe care le vei putea simți pe propria piele, te face să îți pregătești deja bagajele pentru vară – biletelele Interrail vor avea o valoare de 510 €.

Pregătit pentru a răspunde la întrebarea “Unde este țara X pe hartă?” cu “Am fost deja acolo.“? 

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *