podcast pe legale 2

Podcast pe Legale a ajuns pe locul 1 în topuri

2 minute • Ana-Maria Udriste • 13 aprilie 2020


Pentru cei care nu știau, avocatoo are podcast, mai exact Podcast pe legale.

Săptămâna trecută am lansat al 5-lea episod și, cu ocazia asta, am primit de la ascultătorii noștri screenshot-ul de mai jos: am ajuns pe locul 1 în categoria de business.

Despre ce am vorbit la Podcast pe Legale?

Primul episod a fost cu Rareș Bănescu de la retargeting.biz unde am aflat că dacă de taxe mai scapi, de GDPR sigur nu. Și de asemenea, că magazinele on-line pot să facă în continuare retargetare, dacă știu cum să o facă.

https://open.spotify.com/episode/54VpZR6P4YyR9ZcAxIjxM3

Simona Telteu de la IONA store ne-a povestit ce înseamnă să ai în România o afacere cu bijuterii fine, mai ales din perspectiva producției și a contractelor pe care trebuie să le închei. Iar noi am făcut și un ghid foarte util despre cum să pui pe picioare o afacere cu bijuterii fine în România.

https://open.spotify.com/episode/7cF0fI3NCVuDhGylO2xKuD

Am văzut ce înseamnă experiența cu un avocat specializat în tehnologie de la George Moroianu. Episodul vine cu multe sfaturi utile pentru avocati, pentru că ne dăm seama cum ne privește clientul și ce așteptări are de la noi.

https://open.spotify.com/episode/26tNxCDHEZPunBa0TsyVRp

Cu Tiberiu Anghel am discutat despre cât de vulnerabile sunt spitalele din România în ceea ce privește securitatea datelor cu caracter personal, mai ales ale pacienților care au sau sunt suspecți de COVID-19.

https://open.spotify.com/episode/0rOl3OD3ulDcrHI5v81q1a

Laura ne-a povestit despre ce înseamnă să ajungi avocat partener în firma unde ai început, să schimbi apoi macazul și să devii avocat senior ca să vezi cum e consultanța, dar la final să îți urmezi pasiunea: aceea de a face design interior. Asta pe lângă yoga și terapie, un subiect tabu în profesia de avocat. Că altfel ajungi la burn-out.

https://open.spotify.com/episode/0dwN1qTOSRF8W3JBNvQPBD

Podcast pe Legale poate fi ascultat pe anchor.fmapple podcastsspotifygoogle podcastbreakerovercastpocket casts și radio public. Și pe youtube.

Nu uita să dai subscribe și să ne spui pe cine vrei să asculți în următorul episod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *