phone podcast

Ascultă

Podcast
#pelegale

Pastile bine dozate de juridic și discuții care nu sunt plictisitoare, cu experți din industriile care te interesează

triangle

Ultimele episoare

Din podcast pe legale

De câte ori nu ai cumpărat un produs de pe internet după ce ai citit review-uri? De cele mai multe ori. De fapt, majoritatea cumpărăturilor se fac pe baza unor review-uri pe care le citești.

Marketplace-urile prin tot mai multă tracțiune în mediul online și mai toate afacerile încep să se reprofileze și să-și urce produsele pe aceste platforme, în loc să-și mai facă singure un site.

Experiența unui examen de admitere în profesie poate fi de-a dreptul traumatizantă. Te pregătești un an sau poate chiar mai mult pentru ca în final totul să se rezume la o foaie de examen, 100 de grile și 4 ore pe ceas. Ce faci după? Cum treci peste eșecul de a pica baroul? Cât de important este un asemenea examen?

În contextul în care tot mai multe persoane folosesc rețelele de socializare în mod constant acestea au devenit parte din viața noastră. fiecare angajat din cadrul companiei tale are cel puțin un profil pe o rețea de socializare pe care îl folosește în mod curent, fie că vorbim de Facebook Instagram TikTok sau LinkedIn.

Despre show

Imaginea generală e că cei mai mulți avocați sunt plictisitori și fac lucrurile la fel, dintotdeauna. Suntem aici să demontăm asta 😉.

Suntem profesioniști specializați în drept comercial, noile tehnologii de azi și de mâine, social media, GDPR și start-ups. În mai puțin de 6 ani am ajuns să fim în topul jucătorilor importanți pe piață.

Gazda emisiunii este Ana-Maria Udriște, fondatorul Avocatoo.ro.

Poza despre show Ana podcast

Abonează-te la Newsletter

Primești cele mai digerabile doze pe legale în fiecare săptămână, direct în Inbox

newsletter freelancer pe legale

Ofertă specială de lansare!

Am lansat!

Freelancer pe Legale

Devino propriul tău șef și fă câți bani vrei, de unde vrei, fără să-ți fie teamă că te vei întoarce în corporație.