holiday vacation hotel luxury 696x464 1

Avocatii pe cont propriu: sfaturi pentru munca in vacanta

2 minute • Ana-Maria Udriste • 25 iulie 2017


“Vacanța de lucru” este un oximoron, mai ales pentru avocații individuali.
Deci, de ce mai purcedem sa dam cu capul în ritual? Este ca și cum ați începe o călătorie, știind că nu veți ajunge niciodată la destinație.
Dar așa este soarta avocatului, fiind soldati mereu inarmati cu cate un latte. Iată câteva idei pentru următoarea vacanță de lucru:
Planificati
Este imposibil să anticipezi orice chestie trebuie sa vina atunci cand esti singur. Avocatul advers iti poate ruina planurile de vacanță cel mai bine stabilite, cu o notificare venita din neant.
Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să aveti intotdeauna o “rezervă”. Asigurați-vă că 112 este setat pentru a apela un coleg avocat, paralegal, sau secretara pentru a face față acestei posibile situații de urgență înainte de a merge oriunde .
Dar când puteți găsi un loc deschis în calendarul dvs., este timpul să vă faceti bagajele, sa luati un laptop, un telefon mobil și fișierele necesare pentru vacanța dvs. de lucru.
Împachetați lejer
Dacă încărcați prea multă hârtie, poate că este momentul sa renunti la hartia clasica si te duci prin cloud-urile atat de accesibile in ultima perioada. Apelati la serviciile de cloud (Dropbox, Google Drive, Box?).
Nu trebuie să operezi de la un birou virtual, dar este aproape o vacanță atunci când poți lucra pe o plajă în slapi. Puteți chiar să lăsați laptopul acasă dacă aveți un alt dispozitiv cu o conexiune securizată la internet (telefon, tableta).
“Dacă nu mai trebuie să vă faceți griji că sunteți în biroul dvs. pentru a accesa sistemele dvs., dar ați putea să le accesați oriunde,” oriunde “ar putea fi Maui”, scrie Jared Correia.
Doar fa-o
Dacă ați ajuns atât de departe, faceți-o. O meritati și aveți nevoie de ea.
Serios, aveți nevoie de o vacanță reală – liberă de stresul legii, de lupta cu avocatii adversi și de termenele neiertatoare. O vacanță ajută cu asta și vă poate face un avocat mai bun . Dacă sunteți blocați într-o vacanță de lucru, totuși, puteți să vă relaxați puțin și să visati în timp ce locuiți pe acea plajă.
Da, dacă ai putea face asta tot timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *