brown cup filled with cappuccino 849645

AvoRecomandarea

2 minute • Cristina Ralu Badea • 25 mai 2020


Care mai de care mai microcipat zilele astea și ne folosim și noi de al nostru microcip numit #AvoRecomandarea săptămânii pentru a vă da niște 5G cu energie.

Ieri mă plimbam prin București și nu mai puteam de drag că era așa gol și puteam să văd străzile alea frumoase dintr-o persepctivă mai liniștită. Dar mai mult decât străzile, am fost extrem de fericită să îmi delectez papilele gustative cu delicatesele de la Paninaro. Pe Melinda și preparatele ei, le ador. Nu ai cum să înțelegi combinația româneasco-italiano-americană de acolo, decât dacă faci acum comandă online să îți vină la ușă pentru că te-am convins eu. DOAMNE cum e Piciociu` ăla de pe Valea Izei! Ce-i și mai mișto e că Paninaro susține brand-urile românești și la ei puteți găsi Oțet direct din Fabrica de la Slatina, bujori de la Cezara, Verdețuri fresh sau unt de arahide natural, de aici de la Românica noastră.

Cafeaua azi ți-o poți lua de la Trofic, iar dacă ai poftă de ceva dulce e literă de lege, pe limba avocaților, că trebuie să comanzi de la Atelierul de Tarte tarta cu zmeură și bezea.

Acum, te întreb: Te-ai săturat de masa de cafea din sufragerie pentru că o vezi încontinuu de două luni și parcă fierbe ceva în tine să o schimbi? Kenosis este un brand românesc care face cele mai faine mese din lemn de îți vine să îți pui câte una în fiecare încăpere din casă. Poate nu vrei să îți distrugă masa cea nouă “ăla micu”, așa că atunci când dai comanda de masă, caută și la Leea Toys ceva creativ și pentru el.

Timp să am că, din cele 200 de brand-uri românești pe care le știu, găsesc ceva pentru gustul fiecăruia.

Vă urez baftă la băut cafea cu mască pe față!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *