concert regal fundatia margareta

Concertul Regal

3 minute • Raluca Dumitrascu • 19 octombrie 2019


Despre eveniment

Concertul Regal este un eveniment caritabil organizat de Fundația Regală Margareta a României care are drept scop strângerea de fonduri pentru tinerii talentați prin intermediul unui program intitulat “Tinere Talente”. Mai multe detalii despre această fundație, programul despre care v-am spus și modul în care sunt sprijiniți tinerii artiști găsiți în articolul scris de Ana, mie rămânându-mi doar plăcerea de a vă povesti care a fost experiența mea și cum a fost atmosfera.

Cum este să participi la un astfel de concert

Am avut ocazia ca în anul 2018 să iau parte la cea de-a 11-a ediție a Concertului Regal care a avut loc, la fel ca în fiecare an, în Sala Mare a Ateneului Român, fiind prima dată când m-am aflat la un concert caritabil.

La această ediție, evenimentul i-a avut în prim-plan pe Anna Tifu, violonistă și pe Mihai Diaconescu, pianist, aceștia fiind acompaniați de Camerata Regală, dirijată de Constantin Adrian Grigore.

https://www.facebook.com/camerataregalaRO/

Mi s-a părut impresionantă emoția transmisă de acești tineri și pot spune că m-a încântat mai mult decât orice alt concert de muzică clasică la care am participat, mai ales pentru că în primele rânduri se aflau tinerii artiști care urmăreau cu sufletul la gură și trăiau fiecare notă.

De ce vă povestesc

Gândul că scopul acestui eveniment este acordarea unor burse de studiu tinerilor care doresc să studieze, promovându-se astfel atât cultura cât și talentul, m-a determinat să vă povestesc experiența mea cu acest eveniment și, în speranța că vă vor stârni curiozitatea, vă las câteva imagini surprinse la concertul organizat anul trecut.

Susține tinerii talentați să-și urmeze pasiunile

Acesta este un concert caritabil, ceea ce înseamnă că prin achiziționarea unui bilet vei contribui la educația acestor tineri. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul oficial al Fundației.

Image result for concert regal caritabil

Avem nevoie de tine.

La Avocatoo facem vocea studenților să fie auzită îndemnându-i să gândească ”outside the box” și să se exprime liber. Ajută-ne să mergem mai departe și să creștem frumos prin crearea de parteneriate. Scrie-ne despre ideea ta și hai să găsim un proiect interesant prin care să sprijini comunitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *