youre thirteen e1506614194270

Content marketing tips

2 minute • Miruna Casiana Dumitrașcu • 28 septembrie 2017


Este important pentru fiecare dintre noi sa stim ca atunci cand vrem sa promovam un anumit articol la care am lucrat, un videoclip interesant realizat de noi sau pur si simplu pentru a ajuta un prieten sa se promoveze, retelele de socializare sunt cele mai bune metode pe care le ai la indemana, iar noi iti vom arata cateva tips-uri despre cum poti face asta. 🙂

 PROMO VIDEOS 

Trebuie sa stii ca NU este indicat sa iti publici intregul videoclip uploadat pe YouTube si pe reteaua de socializare. De ce? Pentru ca persoanele nu vor mai fi interesate de a intra pe site si de a-l vedea acolo, din moment ce deja l-au vazut pe contul tau personal de Facebook, Instagram, etc.
Incearca sa iti faci un scurt videoclip cu cateva idei esentiale, sa marchezi anumite aspecte importante pentru a-i anunta ceea ce urmeaza a fi dezbatut in videoclipul urcat de tine pe YouTube pentru a transfera astfel traficul de pe reteaua de socializare catre canalul tau de YouTube.
Astfel, vei starni curiozitatea in randul prietenilor tai pentru a-ti accesa linkul pus in descrierea promo video-ului ce duce direct catre canalul tau de YouTube. De altfel, daca i-au incantat ceea ce au vazut, cu siguranta vor accesa link-ul si astfel te vei putea bucura de o foarte mare audienta.
Poti incerca cateva programe care pot sa creeze videoclipuri, nu necesita anumite abilitati, iar totul este gratuit.

  1. TUBE2GRAM este un program online care te va ajuta sa iti creezi videoclipul mult dorit. Il poti folosi chiar si de pe telefonul mobil pentru Instagram, Twitter sau altele. Tot ce trebuie sa faci este sa uploadezi videoclipul de pe YouTube si iti poti seta tu atat inceputul, cat si sfarsitul sau.
  2. ADOBE SPARK este un alt program online care realizeaza videoclipuri profesionale cuprinzand titluri, fotografii, melodii, chiar si alte clipuri.

Folosindu-le, vei avea audienta pe care ti-o doresti, persoanele fiind mult mai curioase si interesate de a-ti urmari intregul videoclip pe YouTube dupa o vizualizare a promo video-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *