Sa radem

Luati aminte: nu denigrati Politia pe Facebook!

2 minute • Ana-Maria Udriste • 22 august 2016


Prin procesul-verbal  întocmit la data de 24.04.2015 de intimatul petenta a fost amendată cu suma de 1.000 lei, pentru contravenția prev. de art. 2 pct. 1 din Legea nr. 61/1991 și sancționată de art. 3 alin. 1 lit. b din aceeași lege.

S-a reținut în fapt că la data de 22.04.2015, petenta a postat pe rețeaua de socializare ,,Facebook” de pe contul său ,,Crisstinutzza Ta Cristinutzza Thaa” mai multe expresii vulgare, cuvinte jignitoare la adresa organelor de poliție din cadrul Postului de Poliție Șoarș, făcând polițiștii ,,jegoși” și „fraieri”, etc., lezându-le demnitatea și onoarea.

Prin raportul întocmit la data de 7.05.2015, de agent principal de poliție M.I., se arată că s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe site-ul de socializare Facebook ,,Crisstinutzza Ta Cristinutzza Thaa”, aparținând petentei, aceasta a publicat un mesaj în mod public, prin care se adresa cuvinte și expresii jignitoare la adresa Postului de Poliție Șoarș și lucrătorilor instituției, lezându-le demnitatea și onoarea, făcându-i ,,fraieri, pomanagiști, jegoși sau cioroi”.

Instanta constata ca intr-adevar aceste afirmatii au fost postate de catre petenta pe contul acesteia de Facebook sunt publice si proportionale cu amenda de 1.000 lei, astfel ca respinge cererea formulata.

Sursa: ROLII.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *