Munca cu institutiile statului – de ce nu merge nimic bine

2 minute • Ana-Maria Udriste • 06 iulie 2017


Pentru ca programul Start-Up Nation se va inchide pe 14 iulie, toata atentia este concentrata acum pe Registrul Comertului si pe portalul lui online. Pentru ca la ghiseu e de toata jena sa te duci – si cand ajungi cu 30 minute inainte sa se deschida constati ca exista o lista de asteptare pentru dupa cand se va deschide. Inception style.

Trecand la ceea ce ma intereseaza – in timpul liber, cand mai fac si avocatura [ha,ha,ha] ma ocup preponderent de Registrul Comertului [asa, ca un noob]. Bai, de vreo 2 saptamani efectiv ma chinui sa obtin cate o informatie de pe portal – nu mai zic ca am pierdut niste termene de solutionare pentru ca nu puteam depune documentele online.

Apogeul a fost astazi – de la ora 10 ma chinui sa aflu statusul a doua firme de infiintat pentru Start-Up Nation. De sunat e exclus, pentru ca nu iti raspunde nimeni la telefon [nici eu nu as raspunde, stiind mega haosul de pe online]. Am avut o cerere unde desi mi-au luat banii, nu mi-au inregistrat-o in sistem. Pe stilul si f*tut in cur si cu banii luati.

Si nu, problema nu e de la programul Start-UP Nation – ca nu s-a inghesuit lumea, cu atat mai putin pe online, ci vine de la ultima mentenanta de acum o luna facuta de o vestita firma de IT din Romania anchetata pe toate fronturile – ca sa il faca sa mearga mai repede.

Ei bine, they did it. 6 hours and counting. Interesant e cand ma suna clientul si ii zic: prietene, eu te-as fi rezolvat, dar nu le merge site-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *