Proiect de Lege pentru aprobarea Programului carne de porc din fermele româneşti
1 minut • Miruna Casiana Dumitrașcu • 20 mai 2017
· | Numărul proiectului | 139/11-04-2017 | ||||||
· | Numele proiectului | Proiect de Lege pentru aprobarea Programului carne de porc din fermele româneşti |
||||||
· | Scopul (ce se urmareste prin proiect) | Se doreşte sprijinul financiar produsului carne de porc pentru a se asigura necesarul de consum din producţia internă. | ||||||
· | Camera sesizată | Senat | ||||||
· | Camera decizională | Camera Deputaţilor | ||||||
· | Stadiu | raport depus; urmează să intre pe ordinea de zi |
||||||
· | Iniţiator | 15 deputati+senatori, din care:
|
||||||
· | Termen adoptare tacită (unde există) | |||||||
· | Cuvinte-cheie | Carne de porc, ferme româneşti, proiect de lege | ||||||
Modificări/ce se aduce nou | Programul va fi desfăşurat pe perioada 2017-2020, beneficiarii de ajutorul de stat vor fi producătorii de carne de porc organizaţi că persoane juridice sau persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale şi întreprinderi familiale. | |||||||
Link | Proiect:http://www.cdep.ro/proiecte/2017/100/70/8/pl139.pdf Expunere de motive:http://www.cdep.ro/proiecte/2017/100/70/8/em139.pdf |