lawyer 1

Proiect de Lege pentru aprobarea Programului carne de porc din fermele româneşti

1 minut • Miruna Casiana Dumitrașcu • 20 mai 2017


· Numărul proiectului 139/11-04-2017
· Numele proiectului Proiect de Lege pentru aprobarea Programului carne de porc din fermele româneşti
 
· Scopul (ce se urmareste prin proiect) Se doreşte sprijinul financiar produsului carne de porc pentru a se asigura necesarul de consum din producţia internă.
· Camera sesizată Senat
· Camera decizională Camera Deputaţilor
· Stadiu raport depus; urmează să intre pe ordinea de zi
 
· Iniţiator 15 deputati+senatori, din care:

deputaţi – PSD: Boboc Tudoriţa-RodicaCiocan DanDîrzu IoanHavrici Emanuel-IuliuMunteanu IoanNiţă NicuPăle DănuţRotaru Alexandru,
Şerban Ciprian-ConstantinTerea Ioan
deputaţi – ALDE: Calotă Florică Ică
senatori – PSD: Arcan EmiliaAvram NicolaeSilistru DoinaStan Ioan
· Termen adoptare tacită (unde există)
· Cuvinte-cheie Carne de porc, ferme româneşti, proiect de lege
Modificări/ce se aduce nou Programul va fi desfăşurat pe perioada 2017-2020, beneficiarii de ajutorul de stat vor fi producătorii de carne de porc organizaţi că persoane juridice sau persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale şi întreprinderi familiale.
Link Proiect:http://www.cdep.ro/proiecte/2017/100/70/8/pl139.pdf
Expunere de motive:http://www.cdep.ro/proiecte/2017/100/70/8/em139.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *