20170606142823 google

Google introduce jocurile care invata copiii despre siguranta pe internet

2 minute • Autor Necunoscut • 27 iunie 2017


Odată cu creșterea phishingului, a malware-ului și a știrilor false, poate fi dificil pentru adulți, dar mai ales pentru copii, pentru a identifica ceea ce este sigur și ce nu este sigur pe internet. Părinții pot preda cele mai bune practici pe internet, dar companii precum Google doresc să se implice. Prin noul său proiect, Be Internet Awesome, gigantul de căutare a creat un nou program care ajută tinerii să facă „decizii inteligente online”. Acesta include un joc de învățare inteligent online pentru copii, un curriculum de 48 de pagini pentru profesori și școli și o serie video pentru ca părinții să se uite alături de copiii lor.

 „Interland” este un puzzle care duce copiii prin intermediul a patru mini-jocuri. Tower of Treasure este conceput pentru a ajuta utilizatorii de Internet mai tineri să creeze parole puternice care să le păstreze cu un pas înaintea hackerilor, iar Reality River prezintă 10 întrebări cu răspunsuri multiple care ajută la identificarea în cine și ce să aibă încredere online. Kind Kindle educă copiii despre trolling, în timp ce Mountain Mindful subliniază cât de important este de a împărtăși informații numai cu oamenii în care ai încredere.

Google a colaborat cu organizațiile de siguranță online Family Online Safety Institute, Internet Keep Safe Coalition și ConnectSafely pentru a crea Be Awesome Internet. Datorită acestui ajutor extern, compania declară că planurile sale de lecție, activitățile și foile de lucru respectă standardele Societății Internaționale pentru Tehnologia în Educație pentru Tineri. În ceea ce privește jocurile, acestea sunt distractive. Fiecare dintre jocuri este îndrăzneț și plin de culoare ceea ce le face mult mai interactive decât multe alte portaluri de siguranță on-line. Deși este puțin probabil ca micuții să nu fie atrși de aceste jocuri, Google a făcut tot ce poate pentru a face programul atrăgător pentru părinți și profesori, sperând că vor fi stimulați să le transmită aceste învățături.


Vezi sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *