ertgyuhiji 6 1

Spectacol caritabil “Legal Wishes”

4 minute • Miruna Casiana Dumitrașcu • 21 noiembrie 2019


“Legal wishes” | Spectacol caritabil este proiectul studenților de la facultatea de Drept, membri ai asociației NILS București. Acesta va avea loc în data de 3 decembrie, în Aula Magna, Facultatea de Drept, Universitatea din București. Pentru rezervarea locurilor, în cadrul anunțului veți regăsi formularul pe care trebuie să îl completați.

Anul acesta este diferit în NILS Bucuresti. Iar când spunem “diferit”, este pentru că organizăm pentru prima dată un spectacol caritabil de Crăciun, iar cauza pe care o sustinem este cea a dragilor nostri de la Organizația Umanitară CONCORDIA.

Care este misiunea Organizația Umanitară CONCORDIA?

O organizație non-guvernamentală care are drept scop susținerea și (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață independență și autonomă.

Proiectul pe care îl susținem…

Ei construiesc. Construiesc “Școală primară CONCORDIA – Împreună învățăm și descoperim“, prin care își doresc să răspundă unor nevoi care arată o realitate dura, cu șanse mici sau chiar fără perpective de îmbunătățire în perioada următoare: abandonul școlar și educația slabă în rândul copiilor din familii vulnerabile social. Ne dorim să contribuim si noi la construirea acestei scoli. Credem în viitoarele generații și ne dorim să beneficieze cat mai mulți de cea mai bună educație.

Targetul

Ne dorim să strângem suma de 3000 lei ce va acoperi o parte din materialele didactice (stiințele naturii, experimente etc) pe care copilașii le vor utiliza zilnic în activitatea lor școlară.

Cum ajungem la el?

Indiferent de sumă, donația ta poate fi cadoul celor care vor beneficia de această școală, pe care o poți lasă pe parcursul spectacolului. De asemenea, vor fi amplasate standuri prin care susținătorii și colaboratorii noștri vor vinde diferite produse, banii obținuți din vânzarea acestora fiind donați ulterior către CONCORDIA.

În cadrul spectacolului, colegii noștri își vor pune în valoare latura artistică: Ana Istrate (voce), Alex Cajvanean (pian), Cergan Nicolas (beatbox) și Mihnea&Company Bucharest Act (teatru).


Să intrăm în spiritul Crăciunului și să serbăm împreună iubirea, recunoștința, compasiunea și bucuria de a dărui.
Susțin construirea școlii primare CONCORDIA, pentru o educație mai bună în rândul copiilor din mediile defavorizate, vulnerabili social, afectați de fenomenul abandonului școlar și cred că scopul care ne adună pe toți într-o “conspirație” a dragostei este un pretext minunat pentru a DĂRUI.


Am vrut să mă implic, în primul rând, pentru că este important ca studenții să se pună în valoare prin toate aptitudinile lor, nu numai prin cele cerute ca să înțeleagă o normă de drept sau să poată soluționa o speță. (asta cu privire la motivația mea de a participa la spectacol, și nu la un eveniment caritabil oarecare).

Având în vedere că suntem totuși la Facultatea de Drept (și nu la Conservator sau UNATC), “lumina reflectoarelor” ne aparține în măsura în care avem o pledoarie demnă de ascultat sau o soluție care merită luată în considerare.

Prin urmare, mi s-a parut cumva firesc să îndreptăm spectacolul spre astfel de scopuri, cum ar fi strângerea de fonduri pentru construirea unei școli, pentru că nu suntem aici ca să întoarcem scaunul lui Tudor Chirilă și să ne lanseze în industria muzicală, nici să ne îmbogățim pe seama unui hobby pe care pâna acum l-am practicat gratuit, fără niciun fel de problemă.

ALEX CAJVANEAN


Am avut norocul ca Dumnezeu să mă înzestreze cu un talent de care nu mulți se pot bucura, iar eu, prin ceea ce fac, compun, creez, încerc să transmit oamenilor un vibe bun. Mă implic, fiindcă îmi pasă de acești oameni.

Nu costă nimic să te îți dorești un viitor mai bun pentru ei și să încerci să îl oferi!

NICOLAS CERGAN


Locurile pot fi rezervate completând următorul formular: https://forms.gle/WfbtQFRjv4Zk7s798

Va așteptăm cu mare drag pe 3 decembrie, începând cu ora 20:15, Aula Magna, Facultatea de Drept, Universitatea din București să facem împreună o fapta bună!

Mulțumim colaboratorilor noștri pentru susținerea și implicarea lor într-un proiect de suflet: R&R Partners Bucharest, Avocatoo, Belong to Art, Lemonade Stand by Andra& Vlad, Christmas Stand by Marilena& Antonia& Diana, Cadouri cu Dichis Bucuresti.


Anunț publicat pe pagina de facebook NILS Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *