banking business checklist commerce 416322 scaled 1

AvoRecomandarea săptămânii: unde bem și unde măncăm în primul week-end de libertate

3 minute • Cristina Ralu Badea • 15 mai 2020


Întrerupem programul de articole juridice pentru a anunța noua noastră idee de groază dedicată antreprenorilor locali, care duc lipsă de oameni faini în locațiile lor.

De astăzi #venimcuAvoRecomandarea pe la voi. Ne primiți? Nu o facem oricum, o facem în felul nostru. Unii ne sunt prieteni, alții sunt doar favoriții noștrii, deci dacă nu știți ce să mai băgați în frigider sau cum se face cafeaua bună, vă zicem noi de unde puteți comanda.

Acum că putem să mergem liberi pe străzi fără declarație, să vedem totuși și ce putem să facem, pe lângă muzee și biblioteci.

Hai că știu că vă e dor de cafeaua de la Origo și nici nu puteți să negați dorul de zilele de sâmbătă în Afi. Parcă vă ia cu dor de cozile de la food-cort, mai ales de Falafel de la Calif. Si mai e si cu 20% reducere pe foodpanda. Ya, I know the struggle.

Unde bem? Unde mâncăm?

Întrebarea este dificilă dacă stai să te gândești la diversitatea de meniuri. Sincer, mie îmi era greu să aleg unde să merg într-o vineri seara, dar acum când știu că totul poate fi la ușa mea e ceva mai greu decât alesul culorii de ojă la salon.

Băi, dar nimeni nu o arde pe clătite așa ca Maison și poate sunt eu nebună, dar ideea pe care au lansat-o cu toppingurile la sticlă și clătitele DIY, mi se pare fantastică. Vă dați seama cât de multă ciocolată cu căpșuni merge când intri pentru a 14-a oară într-o zi pe Netflix?!

https://www.instagram.com/p/CAFbIroJoMW/?utm_source=ig_web_copy_link

Dar să ți-o zic pe aia tare rău care îmi încântă toate simțurile, băieții de la Shoteria vor să ne facă mangă stând pe canapea. Adică, dacă îți vine cu leșin de la atâta stat în casă, îi suni pe ei și îți aduc Lacrima Unicornului mai aproape. Nu e exclusă nici varianta dorului de iubit, dar să nu uităm că “Killer Pussy” e la un telefon distanță. Nu că mi-e și rău acum…

Tot ce jelesc eu aici se găsește pe Glovo sau prin mesaj privat pe Facebook.

Dar eu unde mai trag cu cardul?

Am rupt Porc-ul de când sunt în carantină, nu știu cum să vă zic. Aviz celor care sunt cu „CTC-ul peste tot ca ATV-ul”.

Dar eu am o întrebare: de ce ne plângem că nu mai sunt măști pe la farmacie când ne dau băieții de la Ruvix din astea personalizate? Abia aștept să merg în club, să mă strige vreun sugar daddy și să scrie pe gura mea „Păstrează distanța”.

Râdem noi râdem, dar shoppingul e la fel de terapeutic și în izolare. Îmi sclipesc ochii când intru pe IONA să mă uit la o brățărică, dar mă țin tare până la finalul lunii, după a mea e.

Acestea fiind zise, ăsta e doar începutul. Restaurantele “e viața mea”. Fiți cu ochii pe noi, adică pe mine, adică pe AvoRecomandarea și vă las înfometați.

Stay home! Stay safe chiar dacă a venit 15 Maiu`!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *