Grafica cel mai mic pret 01 scaled 1

Fashion Days: best deals cu low budget?

4 minute • Ana-Maria Udriste • 13 noiembrie 2019


Până să treci la mai jos, citește și Cum să nu îți iei țeapă cu produsele de Black Friday și Cum se fac reducerile preț. De asemenea, la final, am explicat de ce modul în care Fashion Days face campania promoțională nu este cel mai corect din lume.

Campania de reduceri a început pe 13 noiembrie și chiar sunt chestii bune la preț

Indiferent că vorbim de echipament sau încăltăminte de sport sau de zi cu zi, recunosc că la Fashion Days chiar am găsit niște reduceri foarte bune.

Așa cum ziceam, nu trebuie ca de Black Friday să găsești cel mai mic preț din an. Spre exemplu, perechea asta de adidași Under Armour eu am luat-o în vară la 200 RON, acum e 259 RON.

Încăltăminte

Update: cei de la Fashion Days au tot adaugat produse si am gasit 3 chestii foarte faine:

De cand i-am luat in vara au fost adidasii mei de mers constant la sala. Sunt foarte usori, tin bine piciorul, nu misca glezna, poti sa sari, sa te agiti, sa stai in plansa, sunt mai tari in bot, ceva de zis. Pretul lor variaza intre 119 RON si 179 RON. Am facut eu cautarea pentru tine, ca sa vezi toate modelele, inclusiv cele unisex, aici. Si da, chiar sunt best thing money can buy.

Acesti Under Armour la un pret de 159 RON si turcoaz :))

Mie mi-au plăcut foarte mult adidașii de mai jos de la Puma, cu motive florale, slip-on, pe care ii poti lua la 299 RON de aici. Și mai e un alt model brodat fain aici.

Pe ăștia îi am pe verde și sunt pretty nice.

Am perechea asta pe roz și i-am călărit în toate concediile – au făcut față cu brio la mers 20 km/zi in Istanbul. Sunt foarte comozi și se spală bine la mașină. Varianta pe roz satin o găsești aici la 189 RON.

Am mai găsit ghetele astea impermeabile de la Skechers la doar 269 RON (și au toate mărimile în stoc):

Dacă te lasă portofelul, pantofii ăștia sport de la Ted Baker sunt printre cele mai faine chestii pe care le poți lua:

Geci care țin de cald (pentru sky sau oraș)

Nu mulți știu de brandul Geographical Norway, dar este unul dintre cele mai bune din Europa partea de îmbracaminte sport și de iarnă, cu produse care țin foarte bine de cald și izolează, pentru că de, friguț pe la ei.

Și văd că au super reduceri, de pe la 1.200 RON o geacă la 300 RON.

Cum de exemplu asta, la 330 RON de la 1079 RON:

Sau asta:

Poți vedea toată colecția lor aici. În afară de geci nu prea merită mare lucru, but hey :))

Și cei de la Trespass au oferte foarte bune pentru geci și poți vedea toată gama aici, pe de altă parte, cea mai bună geacă pe care mi-am și luat-o a fost cea de la Decathlon de mai jos:

Dar la Trespass au oferte foarte bune la încăltămintea de iarnă, cum ar fi perechea de mai jos la 99 RON sau cea de aici la 139 RON.

Ce nu ne-a plăcut?

Citește și: 10 sfaturi utile pentru cumpărători la cumpărăturile online. O să gășești o listă care să-ți indice expres la ce să fii atent.

Când vorbim de prețuri și de reducerile promoționale, trebuie ca prețul să poată fi verificat că într-adevăr este cel mai mic preț și că reducerea este pe bune, fiind afișat prețul vechi lângă prețul nou.

Prețul recomandat de furnizor nu înseamnă că este prețul vechi. Prin urmare, ar fi trebuit să fie folosit prețul vechi al produsului, tăiat, și pus alături prețul nou.

Așa tu nu poți verifica niciodată în calitate de consumator dacă prețul redus este mai mic decât practicat în mod curent de site în ultimele 30 zile, conform legii.

Fii informat atunci când cumperi

Tocmai ca să eviți situațiile de mai sus, când nu știi (decât dacă ți-ai cumpărat produsul înainte și mai ții minte cât ai dat de el), dacă ”prețul e pe bune sau nu” și să afli ce drepturi ai în calitate de consumator, descarcă Ghidul de cumpărături online GRATUIT.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *